Admin Administrator

Numri i postimeve : 8322 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 37 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
 | Titulli: Për Hajr nata e mirë e Regaipit Nata e Faljes nga Stafi i Forumit Thu 24 May 2012 - 21:25 | |
| Es-selamu alejkum të nderuar antar Stafi i forumit e shfrytëzon rastin që pasi që gjendemi në të Ejten e parë të muajt Rexhep natë kjo që quhet nata e Regaipit nata e faljes ne ua bëjm përhajr këtë natë duke e lutur Allahun xh.sh që të na fal mëkatet,të na i shumfishoj të mirat dhe të na shti nën rahmetin e Tij. Ndriçojeni këtë natë me adhurim e me falje me pendim sepse vërtetë në këtë natë shumë melek janë prezent në tokë siç ka thënë edhe Muhammedi a.s:"Mos e neglizhoni këtë natë, sepse engjëjt atë e kanë quajtur 'Nata e faljeve'. Pas kalimit të një pjesë të kësaj nate të gjithë engjëjt vijnë në Qabe dhe Zoti i drejtohet atyre duke i thënë: O engjëjt e mi, kërkoni çfarë të doni. Ata ia kthejnë: O Zot ynë, fali personat që agjërojnë në muajin Rexheb. Dhe Zoti i thotë: I fala. Ndër lutjet e kësaj nate përfshihen ndër të tjera edhe 12 reqate namaz midis namazit te Akshamit dhe Jacisë të cilat ndahen në 6 namaze me nga 2 reqate secili.
Wes-selamu alejkum Me Respekt stafi i Forumit [Only admins are allowed to see this link] Allahu ju shperbleft per postimin. [Only admins are allowed to see this image]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
. . . . . . . . . . . . . . . . .Namazi im . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kurbani im . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Jeta ime dhe Vdekja ime janë thjesht për All-llahun, Zotin e botëve. O Zoti ynë, na bere prej atyre qe kanë përfundim të mirë . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .A M I N . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|