| Duat e Ramazanit | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
| Titulli: Duat e Ramazanit Tue 17 Jul 2012 - 16:05 | |
| Dita 1 [Only admins are allowed to see this image]
- Cito :
- O Allah, bëre agjërimin tim si të atyre që agjërojn sinqerisht,dhe qëndrimin tim në namaz si të atyre që qëndrojn me bindje dhe më zgjo mua nga gjumi i pavëmendshëm,dhe m'i falë mëkatet e mia,O Zot i botëve,më fal, O Ty që Je Falës i mëkateve.
| |
|
| |
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
| Titulli: Dita e dytë Tue 17 Jul 2012 - 16:07 | |
| [Only admins are allowed to see this image] - Cito :
- Allah, në këtë ditë, afromë kënaqësisë Tënde , mbamë larg zemërimit dhe dënimit Tënd,
jepmë rastin t'i recitoj ajetet e Tua (të Kuranit), me mëshirën Tënde, o më i Mëshirshmi . | |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e tret Tue 17 Jul 2012 - 16:10 | |
- Allah, në këtë ditë, dhuromë urtësi dhe vetëdije, mbamë larg cektësisë dhe pretendimit
dhee jepmë pjesë në çdo bekim që zbret, me bujarinë Tënde, o më Bujari i bujarëve. | |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e katërt Tue 17 Jul 2012 - 16:13 | |
- Allah, në këtë ditë forcomë në zbatimin e urdhrave të Tuaja, më lejo që të shijoj ëmbëlsinë e përkujtimit Tënd,jepmë, përmes hirësisë Tënde, që unë të të falenderoj . Më mbro mua, me mbrojtjen dhe mbulesën Tënde, O më Dallues i atyre që shohin.
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e pestë Tue 17 Jul 2012 - 16:18 | |
- Allah, në këtë ditë vendosmë me ata që kërkojnë falje. Vendosmë mes shërbëtorëve të Tu të drejtë e të bindur,dhe të dashurve (evlijave) të Tu, me butësinë Tënde, o më i Mëshirshmi.
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e gjashtë Tue 17 Jul 2012 - 16:21 | |
- Allah, në këtë ditë, mos lejoni të vetëposhtërohem duke T'u mosbindur, dhe mos më godit me kamzhikun e dënimit Tënd, mbamë larg shkaqeve të zemërimit Tënd,dhe nga fuqia jote, o dëshira e fundit e atyre që dëshirojnë.
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e shtatë Tue 17 Jul 2012 - 16:33 | |
- Allah, në këtë ditë, ndihmomë me agjërimin dhe namazet e saj, dhe më mbaj larg nga gabimet dhe mëkatet e ditës, më inspiro mua që mos T`ju harroi Juve vazhdimisht çdo ditë, me ndihmën Tënde, o Udhëzuesi i atyre që shmangen.
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e tetë Tue 17 Jul 2012 - 16:35 | |
- Allah, në këtë ditë, ma mundëso të ketmë mëshirë për jetimët, t'i ushqej [të uriturit], të përhap selamin dhe të rri me fisnikët, o Strehues i shpresuesve.
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e nëntë Tue 17 Jul 2012 - 16:38 | |
- Allah, në këtë ditë, jepmë nga mëshira Jote e gjerë, udhëzomë drejt provave Tuaja ndriçuese, më dërgo mua tek kënaqësia Jote gjithëpërfshirëse, me dashurinë Tënde, o shpresa e lakmuesve.
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e dhjetë Tue 17 Jul 2012 - 16:40 | |
- Allah, në këtë ditë, më bëj, prej atyre që mbështeten tek Ti, atyre që Ti i quan të suksesshëm dhe vendosmë me ata që janë afër me ju, me favorin Tënd, O qëllimi i kërkuesve.
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e njëmbdhjetë Thu 19 Jul 2012 - 19:33 | |
- Allah, në këtë ditë, më bëj ta dua mirësinë, dhe mos e pëlqejë zullumin dhe mosbindjen, më largo mua nga zemërimi dhe zjarri, me ndihmën Tënde, o ndihmues i atyre që kërkojnë ndihmë.
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e dymbdhjetë Thu 19 Jul 2012 - 19:35 | |
- Allah, në këtë ditë, më zbukuruar mua me mbulesë e dëlirësisë, më mbulo mua me rrobën e kënaqësis dhe pastërtisë, më lejo t'i përmbahem drejtësisë dhe paanësisë, dhe më mba të sigurt nga të gjitha ato që unë kam frikë, me mbrojtjen Tënde, o mbrojtës i të frikësuarëve.
| |
|
| |
Shemsi S.Moderator
Numri i postimeve : 1500 Data e regjistrimit : 26/11/2009 Nacionaliteti-Sheti : Köln-Deutschland
| Titulli: Re: Duat e Ramazanit Thu 19 Jul 2012 - 23:07 | |
| All-llahu te shperblefte me Xhennetin Firdeus vella, se na knaqe shpirtin me keto lutje te Ramazanit...All-llahu naj pranofte lutjet tona sidhe na i befte Agjerimin e lehte mua dhe te gjithe besimtareve musliman kudo ne bote... | |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e trembdhjetë Wed 25 Jul 2012 - 15:50 | |
| [Only admins are allowed to see this image]
- Cito :
- Allah, në këtë ditë, pastro nga un papstërtinë dhe i poshtërsinë, më bëj durimtar ndaj asaj që është shkruar, jepmë aftësinë të bëhem i devotshëm, e të shoqërohem me të mirët, me ndihmën Tënde, oi dashuri i të varfërve.
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e katërmbdhjetë Wed 25 Jul 2012 - 15:53 | |
- Allah, në këtë ditë, mos më dëno për rrëshqitjet, më bëj t'i pakësoj gabimet dhe fajet, mos më bëj shënjestër e fatkeqësive dhe halleve, me nderin Tënd, o nderi i muslimanëve.
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e pesmbdhjetë Fri 27 Jul 2012 - 15:27 | |
- O Allah, në këtë ditë, dhuromë bindjen e të përulurve, zgjeroma kraharorin me pendimin e të përulurve, me sigurimin Tënd, o strehë e të frikësuarve.
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e gjashtmbdhjetë Fri 27 Jul 2012 - 15:30 | |
- O Allah ne kete dite, dhurome perputhje me te miren, mbame larg ngjitjes me te keqen udhezome drejt saj- me meshiren Tende- ne vendqendrimin e perjete, me qenien tende Zot, o Zoti I gjithe boteve!
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Re: Duat e Ramazanit Fri 27 Jul 2012 - 15:42 | |
- O Allah ne kete dite, udhezome ne vepra te mira, plotesomi nevojat dhe shpresat, o Ti qe s’te nevojiten as shpjegime, as pyetje, o Ti qe di c’mbajne gjokset e gjithe botes, bekoje Muhammedin dhe familjen e tij te delire!
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e tetmbdhjetë Fri 27 Jul 2012 - 15:44 | |
- O Allah ne kete dite, me zgjo bekimet e mengjeseve te tij, ndricoma zemren me shkelqimin e rrezeve te tij, bema cdo pjese te trupit t’I ndjeke efektet e tij, ne driten Tende, o ndricues I zemrave te atyre qe dine!
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e nëntëmbdhjetë Fri 27 Jul 2012 - 15:45 | |
- O Allah ne kete dite shumfishomi bekimet e saj, dhe lehtesoma rrugen drejt begative te saj, mos me provo nga pranimi I veprave te mira ne te, o Udhezuesi ne te verteten e qarte!
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e njëzet Fri 27 Jul 2012 - 15:46 | |
- O Allah ne kete dite, hapmi dyert e parajses dhe mbyllmi dyert e sketerres, ndihmome te recitoj Kur’anin, o zbritesi I qetesise ne zemrat e besimtareve!
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e njëzetenji Fri 27 Jul 2012 - 15:48 | |
- O Allah ne kete dite, tregoma rrugen per te fituar kenaqesine Tende, mos me ler shejtanin te me poshte, beje Xhenetin vendqendrim dhe prehje per mua, o Degjues I lutjeve te nevojtareve!
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e njëzet e dy Fri 27 Jul 2012 - 15:52 | |
| [Only admins are allowed to see this image] [justify] - Cito :
- O Allah ne kete dite, hapmi dyert e miresise Tende, zbritmi bekimet e saj, ndihmome drejt shkaktuesve te meshires Tende, e me jep nje vend ne rehatine e Parajses, o Degjuesi I thirrjes se te pikelluarit![
/justify] | |
|
| |
hirmete Motrat islame
Numri i postimeve : 1 Data e regjistrimit : 01/08/2012
| Titulli: Re: Duat e Ramazanit Sat 11 Aug 2012 - 18:08 | |
| | |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e njëzet e një Sun 7 Jul 2013 - 16:17 | |
| [Only admins are allowed to see this image] - admin shkruajti:
O Allah ne kete dite, tregoma rrugen per te fituar kenaqesine Tende, mos me ler shejtanin te me poshte, beje Xhenetin vendqendrim dhe prehje per mua, o Degjues I lutjeve te nevojtareve! | |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e njëzet e dy Sun 7 Jul 2013 - 16:19 | |
O Allah ne kete dite, hapmi dyert e miresise Tende, zbritmi bekimet e saj, ndihmome drejt shkaktuesve te meshires Tende, e me jep nje vend ne rehatine e Parajses, o Degjuesi I thirrjes se te pikelluarit! | |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e njëzet e tre Sun 7 Jul 2013 - 16:21 | |
- O Allah, ne kete Dite m’I laj mekatet pastrome nga cdo e mete, hetoma zemren me devotshmerine e zemrave, o Kapercyesi I te metave te mekatareve!
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e njëzet e katër Sun 7 Jul 2013 - 16:23 | |
- [size=18]O Allah ne kete dite, te lutem per ate qe te kenaq Ty, dhe kerkoj mbrojtje tek ti nga ajo qe te zemeron; pot e kerkoj te me japesh mundesine qe te te bindem e jo qe te mos te bindem, o Bujari ndaj kerkuesve![/size]
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e njëzet e pesë Sun 7 Jul 2013 - 18:28 | |
O Allah ne kete dite, me bej me ata qe I duan miqte e Tu dhe I urrejne armiqte e Tu, nen Shembullin e Profetit Tend te fundit, o Rojtar I zemrave te profeteve! | |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e njëzet e gjashtë Sun 7 Jul 2013 - 18:38 | |
- O Allah ne kete dite bemi perpjekjet e denja per vleresim, mekatet te falura, veprat te pranuara dhe te metat te fshehura, o me I Miri I degjuesve!
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e njëzet e shtatë Sun 7 Jul 2013 - 18:39 | |
- O Allah ne kete dite, dhuromi bekimet e Nates se Kadrit, ndryshomi punet nga te veshtira ne te lehta, pranoma pendimin dhe pakesomi mekatet e pezmin, o I Meshirshmi ndaj sherbetoreve vepermire!
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e njëzet e tetë Sun 7 Jul 2013 - 18:40 | |
- O Allah ne kete dite, jepme pjese ne nafile, nderome duke mi qare hallet, qasmi mjetet per te t’u afruar, nga te gjitha mjetet, o I patrazueshem nga lutjet e pergjëruesve!
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e njëzet e nëntë Sun 7 Jul 2013 - 18:42 | |
- O Allah ne kete dite, mbulome me meshiren Tende, me dhuro sukses e mbrojtje, pastroma zemren nga erresira e shpifjeve, o I Meshirshmi nfaj sherbetorve besimtare!
| |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Dita e tridhjetë Sun 7 Jul 2013 - 18:44 | |
- O Zoti yne Bujar! Te lutemi nga thellesia e zemres ten a e kesh pranuar agjerimin dhe cdo veper tonen dhe te kerkojme falje per cdo mangesi e gabim! Ndihmen Tende kerkojme qe te perkushtohemi ndaj Teje ne 11 muajt ne vijim dhe Ty te lutemi qe e gjithe jeta jone te jete Ramazan dhe ndarja nga kjo bote te jete per ne Bajram!
| |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Duat e Ramazanit | |
| |
|
| |
| Duat e Ramazanit | |
|