Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ata me gojat e tyre mundohen ta shuajn dritën e Allahut por,Allahu e përhap dritën e vet edhe pse nuk e duan pabesimtarët.
Të nderuar vizitor dhe anëtarë ju tanimë keni mundësita merni aplikacionin e forumit me emrin islamieshtedrite direkt në linkun më poshtë dhe pasi që ta shkarkoni duhet ta instaloni duke lejuar në telefonin tuaj deri në fund të procedurës dhe pastaj do ta shikoni se ja kavlejt me e marë ngaqë nuk e gjeni një të tillë askund tjetër.
Aplikacioni vlen vetëm për android dhe nuk është për iphone apo ios.
Aplikacionin mund ta gjeni edhe ne playstore ku keto dite eshte postuar per prove shkruani ne plazstore islamieshtedrit dhe do tua nxjer për ta shkarkuar dhe instaluar.
S'kam bab nuk kam as nan - Kushtuar Asmira Reka. Shum e prekese dhe e dhimbshme
Autori
Mesazh
Shemsi S.Moderator
Numri i postimeve : 1500 Data e regjistrimit : 26/11/2009 Nacionaliteti-Sheti : Köln-Deutschland
Titulli: S'kam bab nuk kam as nan - Kushtuar Asmira Reka. Shum e prekese dhe e dhimbshme Thu 16 Feb 2012 - 17:25
[youtube][/youtube]
(Kushtuar Asmira Reka, që mbijetoi tragjedinë e ortekut te borës në fshatin Restelicë)
n'ket bot i vetem jam s'kam bab nuk kam as nan shum lot kta sy me kan lotu se s'ka me kush mem perqafu shum lot kta sy me kan lotu se s'ka me kush mem ledhatu
o Zot i madh,vetem ty te kam askush perveq teje, nuk me mban nder mall o Zot i madh vetem ty te kam askush perveq teje nuk me mban nder mall
ne rrug dita mkalon pa shpres e buk pa ngran kur jam i smur dhimja m'mundon ah prehri i nanes shum me mungon kur jam i smur dhimja m'mundon ah prehri i nanes shum me mungon
o Zot i madh,vetem ty te kam askush perveq teje, nuk me mban nder mall o Zot i madh vetem ty te kam askush perveq teje nuk me mban nder mall
Ne shkoll jam n'klas te par me do qdo arsimtar fletore shum besa m'jan ban po ska te shpija kush me mi pa fletore shum besa m'jan ban po ska te shpija kush me mi pa
S'kam bab nuk kam as nan - Kushtuar Asmira Reka. Shum e prekese dhe e dhimbshme