Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ata me gojat e tyre mundohen ta shuajn dritën e Allahut por,Allahu e përhap dritën e vet edhe pse nuk e duan pabesimtarët.
Të nderuar vizitor dhe anëtarë ju tanimë keni mundësita merni aplikacionin e forumit me emrin islamieshtedrite direkt në linkun më poshtë dhe pasi që ta shkarkoni duhet ta instaloni duke lejuar në telefonin tuaj deri në fund të procedurës dhe pastaj do ta shikoni se ja kavlejt me e marë ngaqë nuk e gjeni një të tillë askund tjetër.
Aplikacioni vlen vetëm për android dhe nuk është për iphone apo ios.
Aplikacionin mund ta gjeni edhe ne playstore ku keto dite eshte postuar per prove shkruani ne plazstore islamieshtedrit dhe do tua nxjer për ta shkarkuar dhe instaluar.
Maqedoni, Bashkësia Fetare Islame e shqetësuar rreth vehabizmit
Autori
Mesazh
Vizitor Vizitor
Titulli: Maqedoni, Bashkësia Fetare Islame e shqetësuar rreth vehabizmit Wed 4 Aug 2010 - 18:17
Bashkësia fetare Islame në Maqedoni shprehet e shqetësuar për shkak të veprimtarisë vehabiste në vend. Nëpër xhamitë e Maqedonisë është kultivuar islami tradicional – i moderuar, deri para disa vitesh, ndërkohë që sipas zyrtarëve të Bashkësisë islame, disa xhami tash nuk janë më nën kontroll të saj. Hoxha i xhamisë Isa beg në Shkup po bën një peticion duke mbledhur nënshkrime nga besimtarët për shkarkimin nga posti të kryetarit të Bashkësisë Islame ndërkohë që nga ana tjetër kuvendi i Bashkësisë Islame i dha sot mbështetje këtij të fundit.
Maqedoni, Bashkësia Fetare Islame e shqetësuar rreth vehabizmit