Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
| Titulli: Çifti pinte duhan në shtëpi,qent5 s0δmuren me kancer Sat 7 Jan 2012 - 10:27 | |
| Ndërkohë që njëri nga qentë e diagnostikuar me kancer në mushkëri ngordhi, tgjetrit I është hequr krahrori.Kreu I veterinarëve të Sakarajës,Mustafa Yildiz,thekson se edhe kafshët të cilat jetojnë në një shtëpi me duhanpirës,rrezikohen po aq sa njerëzit nga kanceri. Qeni I dytë duket se ka qenë më me fat se I pari.Kanceri është diagnostikuar që në fillim dhe me anë të operacionit I është hequr gjoksi.Tani gjendja e tij paraqitet më e mirë. Njerëzit që mbajnë kafshë në shtëpi duhet të tregohen të kujdesshëm ndaj tyre dhe të ruajnë si shëndetin e kafshëve ashtu dhe të vetin.”Ka shumë mundësi që qeni është prekur nga tymi I duhanit ose duhanpirja passive. Tashmë nuk pi më cigare pranë tij. Më hidhëroi shumë fakti që ai u sëmuir për fajin tim”, u shpreh duhanpirësi që mbante qenin e shpëtuar në shtëpi. | |
|