Mr.Uzeir-Ibrahimi S.Moderator
Numri i postimeve : 1543 Data e regjistrimit : 19/12/2009 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë.
| Titulli: Shejtani ia ndricon rrugen për në Xhami,e pa besuar apo jo??? Thu 30 Sep 2010 - 9:04 | |
| Shejtani ia ndriçon rrugën për në xhami!! Subhanallah
Një person zgjohet herët nga gjumi për ta falur namazin e Sabahut në Xhami,i vesh teshat merr abdes dhe niset për në Xhami, në mes të rrugës për në Xhami rrëzohet i ndytë teshat, kthehet në shtëpi e i ndërron teshat dhe niset për ta falur namazin për të dytën herë dhe po në të njëjtin vend prapë rrëzohet, prapë kthehet në shtëpi merr abdes dhe i ndërron teshat dhe niset për në xhami, në të njëjtin vend takon një person me një dritë (fener) në dorë e pyet: kush jeni ju?
Ai i përgjigjet: Të kamë parë qe dy herë që rrëzohesh këtu e për këtë tani po ta ndriçoj rrugën për në Xhami….
Ja ndriçon rrugën deri te dera e Xhamisë dhe para se të hynë në Xhami i thotë njeriu (që është rrëzuar): Hynë në Xhami të falemi…. por ai refuzon, me gjithat ai ja përsëritë disa herë duke i thënë hyrë të falemi por ai refuzon kategorikisht që të mos hynë ta fal namazin.
Njeriu e pyet : Pse nuk dëshiron të falesh?
Ai i thotë : Unë jam shejtani…. unë të kamë rrëzuar herën e parë që të kthehesh në shtëpi e të mos falesh në Xhami por ti u ktheve, e herën e parë kur u ktheve në shtëpi e more abdes që të shkosh në Xhami ta falësh namazin All-llahu ti fali ty mëkatet, e kur të rrëzova herën e dytë e ti u ktheve në shtëpi që të marrësh abdes e të shkosh ta falësh namazin All-llahu ua fali familjes sate mëkatet, e në herën e tretë u frikësova që nëse të rrëzojë All-llahu do t’ia falë mëkatet tërë fshatit tën | |
|
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
| Titulli: Re: Shejtani ia ndricon rrugen për në Xhami,e pa besuar apo jo??? Thu 30 Sep 2010 - 22:08 | |
| Hahahaha subhanallah e po kështu është me ata që nuke ndëgjojn shejtanin e i binden Allahut, Alalhue bën që edhe armiku më i amdh ta përcjelle deri et xhamija duke e mabjtur për krahi. Allahu të shpërbleft Hoxhë për këtë postim. Më se e vërtet.
wes-selamu alejkum. | |
|
preniqi Antarë-Fillestar
Numri i postimeve : 1 Data e regjistrimit : 01/12/2010
| Titulli: Re: Shejtani ia ndricon rrugen për në Xhami,e pa besuar apo jo??? Wed 1 Dec 2010 - 2:46 | |
| All-llahu Ekber... e kam dite me heret kete ngjarje por eshte shum e mire... dhe me pelqen ta lexoje edhe vet shum her po edhe te tjeret qe te jemi ne namaz te sabahut me shum ... Allahu ju shperbleft, selam alejkum | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Shejtani ia ndricon rrugen për në Xhami,e pa besuar apo jo??? | |
| |
|