Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
| Titulli: Sondazh aktual: Me çka do të mereni më shumë gjat Ramazanit? Fri 20 Jul 2012 - 19:18 | |
| Pasi që pamë se më shumë prej të anketuarve do të agjërojnë e pamë të arsyshme që ta hapim edhe këtë anketë që të shohim se përveç agjërimit cilat do të jenë aktivitetet tuaja në këtë muaj të begatshëm i cili mund të cilësohet edhe si:Muaji i Kur`anit,Muaji i Mëshirës,Bashkimit,ndihmës,solidaritetit,dhikrit,namazit,sadakas etj. Pra edhe edhe ju çka do të veproni më shumë në ramazan?? | |
|
Jasemina Motrat islame
Numri i postimeve : 523 Data e regjistrimit : 19/02/2011 Nacionaliteti-Sheti : Aty ku ma ka dhan Zoti rriskun..NE TOK
| Titulli: Re: Sondazh aktual: Me çka do të mereni më shumë gjat Ramazanit? Thu 26 Jul 2012 - 10:06 | |
| Selamu Alejkum!
...Ju pergezoj per temen , une per veten time do merrem me te gjitha nga pak pervec gjumit , per gjume s'kam kohe fare !!! | |
|
merida Motrat islame
Numri i postimeve : 2 Data e regjistrimit : 07/03/2012 Mosha : 46 Nacionaliteti-Sheti : Kosov [SHtime]
| Titulli: Re: Sondazh aktual: Me çka do të mereni më shumë gjat Ramazanit? Tue 31 Jul 2012 - 8:59 | |
| SelamuAlejkum Pak me vones ndoshta URIME MUAJIN E BEKUAR RAMAZAN te gjith muslimaneve kudo qe jan .Edhe un si shum nena muslimane me shum jam duke u marr me falje te namazite te tjerat nga pak se nuk kam koh pasi qe jam nene e tri vajzave te bukura qe mi ka fal allahu i madherishem Ju deshiroj Agjerim te let dhe Zoti ju ndihmofte | |
|
benet Antarë-Fillestar
Numri i postimeve : 1 Data e regjistrimit : 13/08/2012 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : maqedoni tetove
| Titulli: Re: Sondazh aktual: Me çka do të mereni më shumë gjat Ramazanit? Mon 13 Aug 2012 - 13:56 | |
| eselamu alejkum un jam nje antar i ri vllezer dhe motra dhe kam problem se nuk di si ta perdori ket forum nese de mundet ndonje vlla apo moter muslimane tmi tregoje disa regulla,ku mundem me shkrujt ne lidhje me me ket forum ju faliminderit . | |
|
Dijaislame Motrat islame
Numri i postimeve : 1 Data e regjistrimit : 16/08/2012
| Titulli: Re: Sondazh aktual: Me çka do të mereni më shumë gjat Ramazanit? Thu 16 Aug 2012 - 6:49 | |
| Eselamun alejkum werahmetullah wevereqatuhu..Të All-llahut janë ç'ka në qiell dhe ç'ka në tokë, e për atë që e keni në shpirtin tuaj, e shfaqët haptazi ose e mbajtët fshehtë, All-llahu do t'ju marrë në përgjegjësi, e Ai ia fal atij që do dhe dënon atë që do. All-llahu ka mundësi për çdo send.(Bekare 284. | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Sondazh aktual: Me çka do të mereni më shumë gjat Ramazanit? | |
| |
|