Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ata me gojat e tyre mundohen ta shuajn dritën e Allahut por,Allahu e përhap dritën e vet edhe pse nuk e duan pabesimtarët.
Të nderuar vizitor dhe anëtarë ju tanimë keni mundësita merni aplikacionin e forumit me emrin islamieshtedrite direkt në linkun më poshtë dhe pasi që ta shkarkoni duhet ta instaloni duke lejuar në telefonin tuaj deri në fund të procedurës dhe pastaj do ta shikoni se ja kavlejt me e marë ngaqë nuk e gjeni një të tillë askund tjetër.
Aplikacioni vlen vetëm për android dhe nuk është për iphone apo ios.
[Ilahijet e Ramazanit] Ilahijet e Ramazanit 2015/1436
Autori
Mesazh
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8388 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 39 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
Titulli: [Ilahijet e Ramazanit] Ilahijet e Ramazanit 2015/1436 Fri 19 Jun 2015 - 3:13
Ilahi në gjuhën shqipe dhe të huaj ju prezanton: PREMIER:Furkan Junuzi - Ramazan forcim i Imanit (Official Video HD) Teksti dhe melodia : Furkan Junuzi Skenari: Amir Idrizi Kamera: Flamur Osmani dhe Amir Idrizi Montazha:Flamur Osmani Vokalet percjellese:Ylber Aliu Audio: Y.A Production Realizoi: FVideos
Allahu ju shperbleft per postimin. [Only admins are allowed to see this image]
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
. . . . . . . . . . . . . . . . .Namazi im . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kurbani im . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Jeta ime dhe Vdekja ime janë thjesht për All-llahun, Zotin e botëve. O Zoti ynë, na bere prej atyre qe kanë përfundim të mirë . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .A M I N . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8388 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 39 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
Titulli: Fikret Dauti Ramazan mkisht mar malli 2015 Fri 19 Jun 2015 - 3:17
Ilahi në gjuhën shqipe dhe të huaj ju prezanton:
PREMIER: Fikret Dauti Ramazan mkisht mar malli 2015
Teksti : Suzana Fazliu
Audio:Extreme Recording
Video:Aksa Production
. . . . . . . . . . . . . . . . .Namazi im . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kurbani im . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Jeta ime dhe Vdekja ime janë thjesht për All-llahun, Zotin e botëve. O Zoti ynë, na bere prej atyre qe kanë përfundim të mirë . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .A M I N . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Admin Administrator
Titulli: Motrat Burrniku - Muaji i Bekuar 2015 Fri 19 Jun 2015 - 3:19
PREMIER: Motrat Burrniku - Muaji i Bekuar 2015
Teksti : Suzana Fazliu
Melodia : Naim Qukiqi
Back Vocal : Eroll Dogani & Naim Qukiqi
Audio: Studio ERONA
Admin Administrator
Titulli: Isen Selimi - QYSH ME PRIT UNË RAMAZANIN (Official Video 2015 HD) Fri 19 Jun 2015 - 3:23
PREMIER:Isen Selimi - QYSH ME PRIT UNË RAMAZANIN (Official Video 2015 HD)
Teksti: Bajram Shabani
Melodia : Ylber Qaili
Audio: Studio Meti
Video: Foto ART
Sponsored content
Titulli: Re: [Ilahijet e Ramazanit] Ilahijet e Ramazanit 2015/1436
[Ilahijet e Ramazanit] Ilahijet e Ramazanit 2015/1436