| Lajmërim drejtuar moderatorve,antarve aktiv,hoxhallarve aktiv,motrave të Forumit: Islami-eshte-drit | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
| Titulli: Lajmërim drejtuar moderatorve,antarve aktiv,hoxhallarve aktiv,motrave të Forumit: Islami-eshte-drit Sat 2 Oct 2010 - 22:44 | |
| Es-selamu alejkum të nderuar Moderator,Antar aktiv,Hoxhallar,Motra islame,dhe ju antar fillestar duke parë hovin që ka mar ki forum në ngritjen e fjalës së Allahut ne në bisedë e sipër midis neve Administratorëve vendosëm që në këtë forum të kemi më shumë postime personale që i shkrujm vetë e jo copy paste sepse neve na nevoitet kualitet e jo kuantitet, pastaj ata psotime që merren në internet jan lexuar dhe aps çdo psotimi rin pas ndonjë autor dhe nuk duam që dikush pastaj edhe të na thot pse e keni amrë psotimin tim pse keni bërë kështu. Pra luten antarët sidomos top postuesit që më së shumti të shkruajn vetë sepse një origjinal i keq është më i mirë se një falc i zbukuruar.Le të jen copy paste më shumë rubrikat: Lajme dhe lajmërime, lajmet ditore,kuriozitetet,edhe kjo ndodh,video ligjerata nga youtube,video,ilahije. Ndërsa temat islame,histori islame, fikh,hadith,,hudbe,tregime islame le të jenë punë e jona kështu do të shkojm përpara.
wes-selamu alejkum Me respekt stafi i forumit:Islami-eshte-drit | |
|
| |
Mr.Uzeir-Ibrahimi S.Moderator
Numri i postimeve : 1543 Data e regjistrimit : 19/12/2009 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë.
| Titulli: selam Sun 3 Oct 2010 - 11:05 | |
| Selam. un që moti ju kam thëne që të jet kështu,dhe kjo gjë duhet të vlej edhe per juve admina. Selam. | |
|
| |
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
| Titulli: Re: Lajmërim drejtuar moderatorve,antarve aktiv,hoxhallarve aktiv,motrave të Forumit: Islami-eshte-drit Sun 3 Oct 2010 - 11:15 | |
| Alejkum selam gjithsesi edhe per ne vlen qe moti ka vlejt per neve Hoxho pervec lajmeve asgje nuk jam duke copju. | |
|
| |
Albi-ibro Antarë-Fillestar
Numri i postimeve : 1471 Data e regjistrimit : 06/05/2010 Mosha : 50 Nacionaliteti-Sheti : Hamburg-Germany
| Titulli: Re: Lajmërim drejtuar moderatorve,antarve aktiv,hoxhallarve aktiv,motrave të Forumit: Islami-eshte-drit Sun 3 Oct 2010 - 20:37 | |
| kjo vlen gjithashtu edhe per mue hoxho skam asgje kunder | |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Re: Lajmërim drejtuar moderatorve,antarve aktiv,hoxhallarve aktiv,motrave të Forumit: Islami-eshte-drit Sun 31 Oct 2010 - 9:15 | |
| Ky rregull që moti është shpallur prej Datës: Sat 2 Oct 2010 - 21:44 dhe nuk duhet që njerzit të thonë se kemi ditur. | |
|
| |
aksa Antarë-Fillestar
Numri i postimeve : 492 Data e regjistrimit : 13/04/2010 Mosha : 49 Nacionaliteti-Sheti : Suisse - Kosova
| Titulli: Re: Lajmërim drejtuar moderatorve,antarve aktiv,hoxhallarve aktiv,motrave të Forumit: Islami-eshte-drit Sun 31 Oct 2010 - 9:20 | |
| Allahu ju shperbleft vlla tash e kuptova. | |
|
| |
Ardit Hoxhllaku Imam-Aktiv
Numri i postimeve : 25 Data e regjistrimit : 06/04/2011 Mosha : 41 Nacionaliteti-Sheti : Shkoder
| Titulli: Re: Lajmërim drejtuar moderatorve,antarve aktiv,hoxhallarve aktiv,motrave të Forumit: Islami-eshte-drit Mon 2 May 2011 - 0:06 | |
| Paqja dhe meshira e Allahut qofte mi te gjithe ne. KJo teme eshte teper me vend sepse ne duhet te mesojme te hame me doren tone e jo te presim qe te na japi dikush me doren e tij. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Lajmërim drejtuar moderatorve,antarve aktiv,hoxhallarve aktiv,motrave të Forumit: Islami-eshte-drit | |
| |
|
| |
| Lajmërim drejtuar moderatorve,antarve aktiv,hoxhallarve aktiv,motrave të Forumit: Islami-eshte-drit | |
|