Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ata me gojat e tyre mundohen ta shuajn dritën e Allahut por,Allahu e përhap dritën e vet edhe pse nuk e duan pabesimtarët.
Të nderuar vizitor dhe anëtarë ju tanimë keni mundësita merni aplikacionin e forumit me emrin islamieshtedrite direkt në linkun më poshtë dhe pasi që ta shkarkoni duhet ta instaloni duke lejuar në telefonin tuaj deri në fund të procedurës dhe pastaj do ta shikoni se ja kavlejt me e marë ngaqë nuk e gjeni një të tillë askund tjetër.
Aplikacioni vlen vetëm për android dhe nuk është për iphone apo ios.
Filmi Islam me titrat shqip "The Imam" (Imami) Serisht online
Autori
Mesazh
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8388 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 39 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
Titulli: Filmi Islam me titrat shqip "The Imam" (Imami) Serisht online Tue 26 Jul 2011 - 11:29
Ngjarja e këtij filmi zhvillohet në Turqi. Një Imam ( Hoxhë ) nga një fshat e ka një sëmundje të pashërur dhe duhet të shtrihet në spital. Problemi është se Ramazani është afër dhe nuk mundet me gjetë Hoxhë për me dërguar në fshat. Ai shkon në qytet dhe e kërkon një koleg të tij që e kan kryer shkollën bashkë me të. Ai kolegu i tij punon tash në një firmë private dhe nuk ka treguar se ai e ka të kryer për hoxhë. Ky Hoxha shkon për Ramazan në fshat dhe është një suprizë e mirë sepse atje xhemati ka pritur se do të vijë një plak. Filmi vazhdon dhe është mjaft interesant dhe me shumë humor.
Tani per momentin punon per me e pa me perkthim shtypni ne te djatht CC Do te del me titrat
Allahu ju shperbleft per postimin.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
. . . . . . . . . . . . . . . . .Namazi im . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kurbani im . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Jeta ime dhe Vdekja ime janë thjesht për All-llahun, Zotin e botëve. O Zoti ynë, na bere prej atyre qe kanë përfundim të mirë . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .A M I N . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Edituar për herë të fundit nga Admin në Tue 21 Apr 2015 - 13:58, edituar 4 herë gjithsej
sulejmantetova Mysafirët e rregullt
Numri i postimeve : 22 Data e regjistrimit : 02/05/2011 Mosha : 51 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë (kalkandelen) vilajeti i Prizrenit
Titulli: Re: Filmi Islam me titrat shqip "The Imam" (Imami) Serisht online Fri 16 Sep 2011 - 10:15
ky link nuk punon , a ka mundesi te nxjerni link tjeter. ju falemnderit.
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8388 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 39 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
Titulli: Re: Filmi Islam me titrat shqip "The Imam" (Imami) Serisht online Fri 16 Sep 2011 - 11:15
Po inshaallah do ta upladoj dhe do ta ven dosi per shiqim Allahu ju shperbleft per perkujtimin.
. . . . . . . . . . . . . . . . .Namazi im . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kurbani im . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Jeta ime dhe Vdekja ime janë thjesht për All-llahun, Zotin e botëve. O Zoti ynë, na bere prej atyre qe kanë përfundim të mirë . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .A M I N . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Admin Administrator
Titulli: Re: Filmi Islam me titrat shqip "The Imam" (Imami) Serisht online Sat 17 Sep 2011 - 14:07
Ja e rregullova filmin The imam e upladova ne megavideo dhe e keni te gatshem per shiqim.
beni1 Antarë-Fillestar
Numri i postimeve : 1 Data e regjistrimit : 20/01/2012
Titulli: Re: Filmi Islam me titrat shqip "The Imam" (Imami) Serisht online Mon 6 Feb 2012 - 10:28
Jo nuk ben linku.
Admin Administrator
Titulli: Re: Filmi Islam me titrat shqip "The Imam" (Imami) Serisht online Mon 6 Feb 2012 - 11:48
we alejkumu selam popo e di se nuk ban linku sepse megavideo dhe megaupload eshte mbyllur.Do ta upladoj tjeterkund.
loreta Motrat islame
Numri i postimeve : 3 Data e regjistrimit : 24/01/2013
Titulli: Re: Filmi Islam me titrat shqip "The Imam" (Imami) Serisht online Sun 21 Jul 2013 - 17:31
pse spo ma qet filmin amundeni mem tregu
culi2003 Antarë-Fillestar
Numri i postimeve : 1 Data e regjistrimit : 29/07/2014
Titulli: Re: Filmi Islam me titrat shqip "The Imam" (Imami) Serisht online Mon 16 Mar 2015 - 0:39
nuk mundemi as ta shikojm ket film as te na jipet mundesia ta shkarkojm ju lutem nese mundeni ndonje link me origjinal te vendosni flm
Admin Administrator
Titulli: Re: Filmi Islam me titrat shqip "The Imam" (Imami) Serisht online Sat 21 Mar 2015 - 20:52
po e shiqova e kishin pas bloku linkun jam duke provu me e riupladu dikund tjeter gjitahshtu me perkthim inshaallah do ta vendosim se shpejti ehste nje film shume i bukur.
Admin Administrator
Titulli: Re: Filmi Islam me titrat shqip "The Imam" (Imami) Serisht online Tue 21 Apr 2015 - 14:00
Tani e rregullova e riupladova filmin per nje kohe inshaallah serisht do ta kemi online dhe eshte me titrat shqip ne fund mundeni tja vendosni titrat nese nuk i ka ku shkrun cc apo nje si liber.
Sponsored content
Titulli: Re: Filmi Islam me titrat shqip "The Imam" (Imami) Serisht online
Filmi Islam me titrat shqip "The Imam" (Imami) Serisht online