Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ata me gojat e tyre mundohen ta shuajn dritën e Allahut por,Allahu e përhap dritën e vet edhe pse nuk e duan pabesimtarët.
Të nderuar vizitor dhe anëtarë ju tanimë keni mundësita merni aplikacionin e forumit me emrin islamieshtedrite direkt në linkun më poshtë dhe pasi që ta shkarkoni duhet ta instaloni duke lejuar në telefonin tuaj deri në fund të procedurës dhe pastaj do ta shikoni se ja kavlejt me e marë ngaqë nuk e gjeni një të tillë askund tjetër.
Aplikacioni vlen vetëm për android dhe nuk është për iphone apo ios.
Aplikacionin mund ta gjeni edhe ne playstore ku keto dite eshte postuar per prove shkruani ne plazstore islamieshtedrit dhe do tua nxjer për ta shkarkuar dhe instaluar.
Titulli: Namazi-video projekt Thu 22 Apr 2010 - 13:06
Es-Selam Alejkum Ue Rahmtullahu Ue Berkatuhu
Ne emer te Allahut,Meshiruesit,Meshirberesit!
Te nderuar vllezer dhe motra,me ndihmen e Allahut Subhne Ue Teale, pas nje kohe goxha te gjate qe punova ne kete video-projekt,duke bashkpunuar me vllezerit e dashur shiny dhe BesnikM e perfundova kete video-projekt i cili quhet:
'Namazi'
Lusim Allahun subhane ue teale qe ky video-projekt te na sjell dobi neve e pastaj te behet shkas (sebep) per udhzimin e atyre te cilet e duan Allahun dhe pejgamberin (paqja e Allahut qoft mbi te) por ende skan fillu me fal namazin,andaj ne e lusim Allahun qe ju tja filoni namazit sa me shpejt.
Nje Falimnderim vellaut shiny, BesnikM dhe Bluetiger qe beri kete bannerin, Allahu i rujt te gjithe vllezerit dhe motrat ne kete Forum dhe gjithe muslimanet Allahu i ndihmofte dhe Allahu na shtoft dien na udhzoft ne rrugen e atyre te cilet jan te shpetuar e jo ne rrugen e atyre qe jan ne humbje.Na bashkoft Allahu ne xhennetin firdews…..