Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
| Titulli: Isa alehi selam dhe Shejtani i mallkuar me mjetet e tij Sat 17 Sep 2011 - 12:31 | |
| Një herë Isa alejhi selam e takoi Shejtanin e mallkuar i cili kishte me vete disa elemente (mjete), Isa a.s e pyeti Shejtanin alejhi lane se ku po shkonte.Shejtani i tha se po shkonte ti luftoj muslimanët dhe me veti mbante mjetet e luftimit të cilat ishin: Një kamxhik,Një tegëll mjalt,Një Tagar hi,dhe një jorgan. Isa a.s i tha Shejtanit të mallkuar se si do ti luftonte me këto mjete muslimanët ata që i binden Allahut? I mallkuari tha: Unë tha muslimanët i lë tërë natën zgjuar me gjëra të kota , ndërsa kur vjen mëngjesi kur duhet të çohen për me fal sabahun, unë i mbuloj me këtë jorganin tim të ngrohtë dhe ata nuk çohen me e fal sabahun. Ndërsa disa nga muslimanët nuk më nd0δgjojn mua dhe shkojn me e e adhuro Allahun në xhami mirpo kur hyn hin shumë mirë, por kur bëjn me dalë prej xhamije bëhet rëmujë e madhe sepse unë u ri me kamxhik dhe ata nuk e durojn kamxhikun tim dhe mundohen sa më shpejt me dal nga xhamija. Me mjaltin ua ly buzët muslimanëve që tju vijë ëmbël kur ta përdorin njëri tjetrin(të bartin fjalë,të përgojojnë), ndërsa me tagarin me hi ua liej fytyrat jetimave që tju vi i keq muslimanëve që as mos e përkdhelin. Këto pra janë mjetet e shejtanit të mallkuar ne duhet të bëjm çmos që tja shkatërojm këto mjete dhe ta luftojm atë. | |
|