Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ata me gojat e tyre mundohen ta shuajn dritën e Allahut por,Allahu e përhap dritën e vet edhe pse nuk e duan pabesimtarët.
Të nderuar vizitor dhe anëtarë ju tanimë keni mundësita merni aplikacionin e forumit me emrin islamieshtedrite direkt në linkun më poshtë dhe pasi që ta shkarkoni duhet ta instaloni duke lejuar në telefonin tuaj deri në fund të procedurës dhe pastaj do ta shikoni se ja kavlejt me e marë ngaqë nuk e gjeni një të tillë askund tjetër.
Aplikacioni vlen vetëm për android dhe nuk është për iphone apo ios.
Aplikacionin mund ta gjeni edhe ne playstore ku keto dite eshte postuar per prove shkruani ne plazstore islamieshtedrit dhe do tua nxjer për ta shkarkuar dhe instaluar.
http://www.izrs.ch/index.php/fr/acceuil.html Apelim per ardhjen e muslimaneve ne Diten kunder islamofobisë ne Bern me daten 29.10.2011. fillon 14:00- 19:00 Hajde dhe lufto kunder Islamofobis.
1.Mohimi i natyralizimit për shkak të një praktikë e supozuar të besimeve edhe ortodoks
2.Refuzimi i ofertave: organizatave myslimane ankohen se ata kanë vështirësi me qera dhoma
3.Gjatë punës, i veshur me një hixhab është e ndaluar për mësuesit në të gjithë Zvicrën.
4.Përjashtimet not mësime me përdorimin e integrimit janë pajtuar praktikisht.
5.Individëve verbal dhe herë pas here fizike të grave myslimane. Hixhabi është identifikuar këtu si "të huaj." Në shumë raste, është sugjeruar që personat e interesuar nga Zvicra për të qëndruar, për shembull në Arabinë Saudite.
6.Disa punëdhënësve privatë ndalojnë muslimanët për të kryer namazet e detyrueshme ne fushen e biznesit (si gjatë pushimit). Ushtria zvicerane kërkon që anëtarët e saj për të kryer lutjet e pesë e tyre të përditshme të detyrueshme gjatë natës, e cila është jo ligjërisht e lejueshme në Islam. Rally apo festival?
Tani është koha për të rritur ndërgjegjësimin e formave dhe rreziqet e islamofobisë si pjesë e një mbledhje të madhe për përmasa festive. Sipas moton: "Kush nuk mbrohet, nuk është dëgjuar," Këshilli Qendror Islamik bashkërendon me organizatat e ndryshme të tjera islame këtë "Dita kundër islamofobisë dhe Racizmit" në sheshin Federale në Bern.
Më 29 tetor, 2011, Sheshi Federale do të jetë një ditë kushtuar krejtësisht për subjektin e islamofobisë. Një fazë e madhe në natyrë e pajisur me një ekran të projektimit, kabinat të ndryshme, collages foto, luajnë fushat për fëmijët, balona dhe e ushqimit të ofruar një mjedis bindëse për vizitorët për të mësuar në lidhje me kushtet në vendin tonë, për të ndërvepruar me muslimanët apo të zbulojnë diçka të re. Fun familjare ose politike pikësimit - Sheshi Federale më 29 tetor ka diçka për të ofruar të gjithë.
Vizitorët jo vetëm që do të argëtuan nga referencat e njohur në gjermanisht, frëngjisht, boshnjakisht dhe anglisht. Ilahi nga këngëtarët të famshëm të tillë si Adem Ramadan apo grupi Labbayk të siguruar një të ndryshme të shëndoshë islam.
29 Tetori është me fat për të gjithë të interesuarit të kalojnë një ditë të qetë në komunitet të madh dhe në të njëjtën kohë për të treguar një shenjë e qartë kundër intolerancës dhe përjashtimit. "Ahlan wa Sahlan" (një pritje miqësore) për të gjithë! vebfaqja: http://www.islamophobia.ch/index.php/fr/ http://www.radio-pendimi.com/