Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ata me gojat e tyre mundohen ta shuajn dritën e Allahut por,Allahu e përhap dritën e vet edhe pse nuk e duan pabesimtarët.
Të nderuar vizitor dhe anëtarë ju tanimë keni mundësita merni aplikacionin e forumit me emrin islamieshtedrite direkt në linkun më poshtë dhe pasi që ta shkarkoni duhet ta instaloni duke lejuar në telefonin tuaj deri në fund të procedurës dhe pastaj do ta shikoni se ja kavlejt me e marë ngaqë nuk e gjeni një të tillë askund tjetër.
Aplikacioni vlen vetëm për android dhe nuk është për iphone apo ios.
Aplikacionin mund ta gjeni edhe ne playstore ku keto dite eshte postuar per prove shkruani ne plazstore islamieshtedrit dhe do tua nxjer për ta shkarkuar dhe instaluar.
Duke u kthyer nga gurbeti Aksident në Bujanoc, vdesin tre tetovarë
3 posters
Autori
Mesazh
Shemsi S.Moderator
Numri i postimeve : 1500 Data e regjistrimit : 26/11/2009 Nacionaliteti-Sheti : Köln-Deutschland
Titulli: Duke u kthyer nga gurbeti Aksident në Bujanoc, vdesin tre tetovarë Thu 10 Nov 2011 - 16:00
Ngjarje > Lajme
Duke u kthyer nga gurbeti Aksident në Bujanoc, vdesin tre tetovarë Publikuar me: 10 Nentor, 2011 | 15:26 | (Komente: 0) Në një aksident të drejtpërdrejt ndërmjet një veture dhe një kamioni te Banja e Bujanocit, në rrugën magjistrale Vranjë – Preshevë, e kanë humbur jetën tre tetovarë, një tjetër është lënduar rëndë dhe një më lehtë.
Aksidenti ka ndodhur sot në orën 7:20, shumë afër fabrikës së ujit mineral “Heba”.
Siç njofton Tanjug nga vendi i ngjarjes, vetura me targa italiane ‘Fiat Bravo”, në të cilën kanë qenë 4 persona, për shkaqe ende të pa njohura ka kaluar në anën e majtë të rrugës dhe ka goditur direkt me një kamion që ka ardhur nga ana e kundërt.
Sipas mediave serbe, vdekjen e kanë gjetur tre shtetas të Maqedonisë nga Tetova, që ishin në makinë: Shaqir Halimi, Sabire Ferati dhe Tahir Etemi. Nafis Ferati, që ka pësuar lëndime të rënda, është dërguar në Qendrën Shëndetësore në Vranje dhe nuk ka njoftime për situatën tij.
Shoferi i kamionit, Darko Gjuriq, njoftohet se ka marrë plagë të lehta. Siç thuhet në njoftim, shkak i aksidentit ishte tejkalimi i shoferi i veturës. Qarkullimi nëpër këtë magjistrale ka qenë i ndërprerë për disa orë.
Edituar për herë të fundit nga Shemsi në Thu 10 Nov 2011 - 16:08, edituar 1 herë gjithsej
Shemsi S.Moderator
Numri i postimeve : 1500 Data e regjistrimit : 26/11/2009 Nacionaliteti-Sheti : Köln-Deutschland
Titulli: Re: Duke u kthyer nga gurbeti Aksident në Bujanoc, vdesin tre tetovarë Thu 10 Nov 2011 - 16:06
Ngushellime familjeve Tetovare -All-llahu i nderofte me Xhennet .
Zudi Fejzuli Administrator
Numri i postimeve : 633 Data e regjistrimit : 17/05/2010 Nacionaliteti-Sheti : Bologna.Italy
Titulli: Re: Duke u kthyer nga gurbeti Aksident në Bujanoc, vdesin tre tetovarë Thu 10 Nov 2011 - 17:20
''Kalu Inna Lil-lahi Weinna Ilejhi Raxhiun'' Vdekja gjithmone eshte nje mister dhe do te betet. Vllezrive dhe otres se sa pashe une ishte edhe nje moter Allahu inshaAllah ua befte nasip xhennetin, sepse me te vertet ata kan shkuar me nje malle te paimagjinuar per failjet e tyre. Une kam pervoj ne ate rruge ku ka ndodhur aksidenti eshte rruge shume mashtruese dhe terheqese,andej kisha rekomanuar qe kur te arrihet ne rrugen Nish Vranje te behet nj pushim shum i gjate!
Zudi Fejzuli Administrator
Numri i postimeve : 633 Data e regjistrimit : 17/05/2010 Nacionaliteti-Sheti : Bologna.Italy
Titulli: Re: Duke u kthyer nga gurbeti Aksident në Bujanoc, vdesin tre tetovarë Thu 10 Nov 2011 - 17:22
Edhe ti vella shemsi te pershendes dhe dije se une lute per ty, se je duke bere nje pune te madhe me keto informacione qe i ofron ketij Forumi.
Shemsi S.Moderator
Titulli: Re: Duke u kthyer nga gurbeti Aksident në Bujanoc, vdesin tre tetovarë Thu 10 Nov 2011 - 17:35
Amin vella i nderuar Zudi qe me jep kurajo All-llahu te degradofte dhe te nderofte me Xhennetin Firdaus. Por mos te harrojme edhe mundin tend dhe te gjitheve vllezerve dhe motrave te nderuar te keti forumi Islamieshtedrit.
Pra edhe njehere ngushellime familjeve Tetovare All-llahu i shperblefte me Xhennet amin.
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
Titulli: Re: Duke u kthyer nga gurbeti Aksident në Bujanoc, vdesin tre tetovarë Thu 10 Nov 2011 - 22:04
Ngushllime familjeve e ata Allahu i pranoft shehida të Tij sepse dihet se ka 7 grupe të shehidave e një ndër to është kush jep jetë për idaren familjare.Allahu i mëshiroft.Inna lilahi ve inna ilejhi raxhiun...Ne të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi.
Sponsored content
Titulli: Re: Duke u kthyer nga gurbeti Aksident në Bujanoc, vdesin tre tetovarë
Duke u kthyer nga gurbeti Aksident në Bujanoc, vdesin tre tetovarë