Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
| Titulli: Barti hixhabin për kuriozitet, ndërsa më vonë pranoi islamin Mon 22 Apr 2013 - 18:18 | |
| Veshja e hixhabit vetëm për një ditë edhe atë për një eveniment organizativ bëri që britanezja Jassica Rhodes të pranoj islamin. “Morra pjesë në kampanjën Dita botërore e hixhabit duke dëshiruar t’i përgjigjem organizatave islame për këtë organizim dhe të shoh se si ndjehen vajzat muslimane që bartin hixhabin.
“Përveç faktit që vesha hixhabin fillova edhe të lexoj Kur’anin. Gjithashtu, fillova të hulumtoj rreth islamit dhe aty gjeta shumë përgjigje për shumë pyetje që i kisha kërkuar shumë herë. Kur vendosa të pranoj islamin prindërit e mi nuk ishin edhe aq të lumtur, mirëpo, më vonë pranuan vendimin tim. Miqtë reaguan në mënyra të ndryshme, disa më përkrahën, ndërsa disave nuk u vinte mirë që unë pranova islamin. Jassica Rhodes me kënaqësi flet për jetën e saj të re.
Për fat të keq, Jessica nuk e fsheh zhgënjimin e saj ndaj muslimanëve që nuk i japin përkrahje. “Ndonjëherë ndjej se disa musliman do të kishin dashur që unë ta lëshoj islamin dhe t’i kthehem paganizmit,” përfundon Jessica. | |
|