[Only admins are allowed to see this image]Lutjet në kohën e syfyrit:
Ndër lutjet e pëlqyeshme të syfyrit është ajo e thënë nga Imam Muhammed EI-Baker Bin Ali Bin EI-Husein (a) si më poshtë:
"0 Zot! Unë të lutëm të me japësh diçka nga madhështia Jotë, me'ç’ka më madhështore, dhe tërë madhështia Ytë është e shkëlqyer.. 0 Zot! Unë lutëm për madhështinë Tënde".
"0 Zot! Unë të lutëm të me japësh diëka nga bukuria Jotë, me’ç’ka me të bukur, dhe tërë bukuria Jotë është madhështore. 0 Zot! Unë lutëm për bukurinë Tënde".
0 Zot! Unë të lutëm të me japësh diçka nga fuqia Jotë, me ç’ka me të fuqishme, dhe tërë fuqia Jotë është absolutë. 0 Zot! Unë lutëm për fuqinë Tënde". " 0 Zot! Unë të lutëm të me japësh diçka nga madhëria Jotë, me ç’ka ka me të madhërishme, dhe tërë madhëria Jotë është e madhërishme. 0 Zot! Unë lutëm për madhërinë Tënde".
" 0 Zot! Unë të lutëm të më japësh diçka nga drita Jotë, me ç’ka. ka me të ndritëshme, dhe tëre drita Jotë është e shkëlqyeshme, 0 Zot! Unë lutëm për dritën Tënde".
"O Zot! Ti ke të drejtë mbi mua, por më mëshiro. Unë kam detyrime ndaj njerëzve prandaj më ndihmo t'i përballojë ato.
Ti je përgjigjur çdo miku dhe unë jam miku Yt. Bëje mikëpritje timen këtë natë parajsën. O Dhurues i parajsës, O Urdhërues i faljes. çdo gjë është në dorën Tënde".