Kush është në linjë | 301 përdorues në linjë: 0 anëtarë 0 të fshehur 301 vizitorë :: 2 Bots
Asnjë
Rekord i përdoruesve në linjë ishte 873 më Tue 13 Aug 2019 - 10:40
|
Sondazh | | A e falni namazin rregullisht? | 1.Po 5 kohë elhamdulilah | | 96% | [ 287 ] | 2.Vetëm Sabahun | | 0% | [ 1 ] | 3.Kur kam kohë | | 0% | [ 1 ] | 4.Vetëm Sabahun dhe akshamin | | 0% | [ 1 ] | 5.Vetëm xhuman | | 1% | [ 2 ] | 6.Nuk falem hiq | | 2% | [ 7 ] |
| Totali i votave : 299 |
|
Rissi ne Forum | Shkarko aplikacionin e Forumitduke klikuar këtu mbi fot
|
Statistikat | Forumi ka 3031 anëtarë të regjistruar Anëtari më i ri Fadil Grisholli
Anëtarët e këtij forumi kanë postuar 24389 artikuj v 13536 temat
|
Kohët e faljes së namazeve | |
|
| Es selamu alejkum Hoxhe i nderuari Mr,Uzeir . Kam nje pytje) | |
| | Autori | Mesazh |
---|
Shemsi S.Moderator
Numri i postimeve : 1500 Data e regjistrimit : 26/11/2009 Nacionaliteti-Sheti : Köln-Deutschland
| Titulli: Es selamu alejkum Hoxhe i nderuari Mr,Uzeir . Kam nje pytje) Thu 7 Nov 2013 - 21:43 | |
| Bismillahirrahmanirrahim.
Kete pyetje po e bej ,pershkak te nje endrre qe e kam pa para 3 diteve,, dhe asnje here nej jete nuk kam pare nje enderr me te bukur si kjo qe tash po e filloj ta tregoj.
Pash ne enderr te derguarin tone Muhammedin s.a.s paqja dhe meshira qofshin mbi te,,,, Ai ishte jashte ne nje oborr- -duke diskutuar me do kundershtar,,, e kurse une shikoja nga nje dritare duke shikuar Muhammedi s.a.s dhe duke e mbrojtur se mos po i ben dem ndokush ,qendroja ne gadishmeri per ta mbrojtur,,,,,,dhe me pas pernjehere endrra me kaloi ne nje dhome tek i Dashuri jone s.a.s dhe une hyra i vetem ne ate dhome dhe e pash te shtrire ne dysheme ,dhe e pashe njerin sy i rrjedhte gjak ,nuk ishte edhe i shendosh mesatar dhe me nje mjekerr sa grushti i dores,,,dhe kur e pash ashtu me njerin sy qe i rridhke gjak ,une menjeher e mora ne krahror dhe fillova te qaj ,se perse ty te ndodhi kjo ,dhe kur pa pritmas syri ju shendosh ,,dhe u gezova shum dhe nuk e leshoja nga preheri duke qare, apo nga krahrori ku e kisha ,,por vaji nuk mu ndal deri kur me dul gjumi,,, ekur u zgjova kisha qen me te vertet duke qare lotet me rrjedheshin ,,shum u gezova me ket enderr qe e pashe,,dhe menjehere dergova aty per aty Selavatet mbi te dhe gjith muslimanet kudo ne bote....... A ka ndonje koment nga kjo enderr i nderuari Hoxhe ,,
Edituar për herë të fundit nga Shemsi në Fri 8 Nov 2013 - 2:11, edituar 1 herë gjithsej | |
| | | Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
| Titulli: Re: Es selamu alejkum Hoxhe i nderuari Mr,Uzeir . Kam nje pytje) Thu 7 Nov 2013 - 22:37 | |
| Piksepari vlla i nderuar ne ketu nuk kemi nje hoxhe me emrin Ramadan mos e ke bere gabim pyetjen mos e ke pas te adresuar dikund tjeter. Por masi qe eshte drejtuar tek ne dhe pasi qe hoxha i nderuar Mr.Uzeir Ibrahimi nuk eshte prezent une do te foli pak dic rreth endres suaj, dhe kur hoxha ta shef le te komenton me shume. Sa i perket enderimit te Muhammedit s.av.s, pra nese ti te ka thene se eshte Muhamemdi s.a.v.s se perndryshe ne ne baz te ckafit mund te konstatojm se ai me te vertete ka qene Muhammedi s.a.v.s. Nese te ka thene se une jam Muhiri, ne Egjipt,Miamara,Palestin,ammedi s.av.s atehere pergezime per ty vlla ke qene i nderuar qe ti perjetosh disa raste apo nje cast me Muhammedin s.a.v.s e ky nder nuk i jepet gjithsecilit. Muhammedi s.a.v.s ka thene: Kush me shef ender mua me ka pare me te vertete pasi qe shejtani nuk mund ta mer pamjen (fizionomin) time. Sa i perket asaj se syri i ka piku gjak mund te jene shume shkaqe qe umemti i tij sot po vuan si ne Siri,Egjipt,Miamara,Irak,Avganistan e ne shume vende te botes. Sa i perket asaj se ty e ke mare ne krahror mund te jete nje pergezim per ty qe i emr ne kraheror hallet e ketij ummeti dhe e ban dertine tyre. Sa i perket se syri i eshte sheruar kjo mund te jete nje pergezim se shpejt ky ummet do te sherohet nga gjendja ne te cilen ka ra dhe mu muslimanet do te jene ata qe do te zgjohen nga gjumi dhe do te triumfojn. Sa i perket vait qe ke qa do te jete gezim per ty se ajo cka shef del e kunderta pra kur qan gezohesh kur gezohesh hidherohesh...E keto kan qene edhe lot gezimi e emocionesh edhe mua sikur te me ndodhte do te qaja shume se e kam pas rastin qe ta shof me te dashurin e njerezism vulen e Pejgamberis qe cdo kush do te kishte deshire qe ta shef. Si dhe mund te te presin gezime dhe befasija tjera ne jete. Edhe nje here pergezime e Allahu te nderoft Kjo ishte sa i perket komentimit te kesaj endre te nderuar....E Allahu e din me se miri. Wes-selamu alejkum Me respekt Admin-Ilaz Salihi www.islamieshtedrit.com | |
| | | Shemsi S.Moderator
Numri i postimeve : 1500 Data e regjistrimit : 26/11/2009 Nacionaliteti-Sheti : Köln-Deutschland
| Titulli: Re: Es selamu alejkum Hoxhe i nderuari Mr,Uzeir . Kam nje pytje) Fri 8 Nov 2013 - 2:29 | |
| Es selamun alejkum vella po kam bere gabim me emrin Ramadan,,duke mendu qe po e adresoj tek i nderuari hoxha Mr,Uzeir Ibrahimi,,me beni hallall,,,,e sa perket endrres kjo eshten e vertet se e kam pa Pejgamberin s.a.s,ama fytyren nuk mundem te ja kompletoj,,e mjekrren po edhe ne krahror e kam kapen dhe nuke leshoja dot duke ju thenen kush e ka lendu ,deri sa me dul gjumi ,e kur me dul gjumi hala isha kan duke vajtu, ,,po hajr inshallah,me te vertet enderr me te bukur kurr nuk kam pa ne jeten time,,edhe pse kum vajtue,, Allahu na bashkofte te gjithe Umetin, me me te dashurin tone Muhammedin s.a.s Amin | |
| | | Mr.Uzeir-Ibrahimi S.Moderator
Numri i postimeve : 1543 Data e regjistrimit : 19/12/2009 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë.
| Titulli: Re: Es selamu alejkum Hoxhe i nderuari Mr,Uzeir . Kam nje pytje) Mon 11 Nov 2013 - 15:10 | |
| Selamun Alejkum. Sa i takon endres tuaj mendoj se eshte nje ender gezimi ngase Muhammedi a.s. thot;"Kur tme shihni mua ne ender me keni pare ne te vertet sepse Allahu xh.sh ja ka ndaluar shejtanit qe ai te futet ne formen time" Mendoj se ju jeni qe punoni per Islam dhe mu per kete kjoender eshte shenje se keni shperbile nga Allahu xh.sh per kete qe po beni. ju deshiroj edhe me tutje pun te palodhshme e te dobishme. Allahu ju ruajt juve dhe gjith muslimanet. Me respekt. | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Es selamu alejkum Hoxhe i nderuari Mr,Uzeir . Kam nje pytje) | |
| |
| | | | Es selamu alejkum Hoxhe i nderuari Mr,Uzeir . Kam nje pytje) | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |
| |