Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ata me gojat e tyre mundohen ta shuajn dritën e Allahut por,Allahu e përhap dritën e vet edhe pse nuk e duan pabesimtarët.
Të nderuar vizitor dhe anëtarë ju tanimë keni mundësita merni aplikacionin e forumit me emrin islamieshtedrite direkt në linkun më poshtë dhe pasi që ta shkarkoni duhet ta instaloni duke lejuar në telefonin tuaj deri në fund të procedurës dhe pastaj do ta shikoni se ja kavlejt me e marë ngaqë nuk e gjeni një të tillë askund tjetër.
Aplikacioni vlen vetëm për android dhe nuk është për iphone apo ios.
Aplikacionin mund ta gjeni edhe ne playstore ku keto dite eshte postuar per prove shkruani ne plazstore islamieshtedrit dhe do tua nxjer për ta shkarkuar dhe instaluar.
[Video Ilahije] Gold AG - Shqiptar (Official Video) Video më e shikuar deri tash!!!
Autori
Mesazh
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
Titulli: [Video Ilahije] Gold AG - Shqiptar (Official Video) Video më e shikuar deri tash!!! Mon 24 Feb 2014 - 15:19
Të nderuar antarë dhe ju vizitor të nderuar e kemi nderin tjua paraqesim këng realitetin e kohës me të cilën përballet Kosova dhe mbar shqiptarët.
Kjo video është video më e re e lansuar në internet dhe e cila që nga publikimi i saj në youtube për vetëm 4 pra publikuar me 21.02.2014 ka aritur që të akumuloj plot 962,589 shiques deri në këtë moment kur ne e publikojm dhe 18,655 pëlqime dhe plot (14,307) Komente video kjo që ka thyer rekordet e shiqueshmëris së ndonjë video deri më sot paramendojeni për një muaj sa do ta arin shiqueshmërin pëlqimet dhe komentet?!
Ju që nuk e keni ndëgjuar ndëgjojeni se ja vlen...
Linku i videos në youtube ku mund ti shikoni wiusat pelqimet dhe komentet eshte ky:
SHIQO
[Video Ilahije] Gold AG - Shqiptar (Official Video) Video më e shikuar deri tash!!!