Albi-ibro Antarë-Fillestar
Numri i postimeve : 1471 Data e regjistrimit : 06/05/2010 Mosha : 50 Nacionaliteti-Sheti : Hamburg-Germany
| Titulli: "NJOFTIM!!! Sat 29 May 2010 - 21:04 | |
| "NJOFTIM!!! Para disa ditëve kuvendi komunal i Prishtinës ka miratuar në parim një paragraf në rregulloren për arsimin fillor dhe të mesem, me të cilin ndalohet bartja e mbulesës fetare në shkolla fillore dhe të mesme në komunën e Prishtinës. Mirëpo ky paragraf ende nuk ka hyrë në fuqi, ndërsa për të hyrë në fuqi mbetet për 30 ditë për... tu diskutuar në publik.
Ftojmë gjithë qytetarët që ta ngrisin zërin kundër padrejtësive dhe diskriminimit që po u bëhet femrave dhe motrave tona.
P.S: Nëse do të bëhet organizim i ndonjë proteste apo diçka tjetër, kërkojmë bashkëpunim, mirëpo inshaAllahu Teala ju njoftojmë me kohë! | |
|
Shemsi S.Moderator
Numri i postimeve : 1500 Data e regjistrimit : 26/11/2009 Nacionaliteti-Sheti : Köln-Deutschland
| Titulli: Re: "NJOFTIM!!! Sat 29 May 2010 - 22:46 | |
| O Allah runa prej njerezve te pa fe e te pa fytyre,,,po vella musliman allahu te shperbleft ,,e inshallah nuk ndodh kjo marri,ata njerez qe kan hupen rrugen ne oborret e veta ,,,,e po kerkojne ne vendet islame per me njoften kosoven si shtet ,,po une nuk jam per mos me njohen kosoven si shtet,po si me e pranu shtet kosoven kur ne vende islame paraqiten ne jemi shtet musliman 99% a ne te kunderten ne kosove mundohen ta largojne mbulesen ,,se gjoja po i pengojka ,,,po pse vella nuk i ndalojne ata me vatha e tetoviren e me flok pa i la kurr,,,hajt se ALLAHU ASHTEN I MADH....une jetoj ne gjermani ,,,por jam i martuar me nje gjermane ,, ajo eshte mbuluar qe 3 vite Allahu e shperbleft,,,po ketu ne gjermani islami po rritet ,e te na veq a ka shkon te posht,,,nuk di valla kjo liri i ka qu peshe ,,,,Allahu i udhezoft ..... | |
|