Humore gazmore
Një polic po e ndal një njeri e po ngërmohet:
- O qorr, a nuk po e sheh dritën e kuqe n’semafor a?- Po mor burrë po ty nuk t’pash.Një nxënës i sapoardhur në klasën e re pyetmësuesen: “Mësuese a dënohet dikush për diçka qënuk e ka bërë»? - jo asnjëherë, përgjigjet mësuesja.Atëherë se besoj se do të më dënoni për detyrat që
nuk i kam bërë.
E pyesin njërin se çfarë ushqimi preferon?Ushqimin e detit - thotë ai.Çka më shumë prej ushqimit të detit?“Valla flija n’pllazh ta kënaq shpirtin”.
Disa të rinj e panë Nastradinin që ishte mbështetur tek stalla e gomarëve dhe donin ta tallnin.Njëri më i shkathët i thotë: - “Ku je o Nastradin,baba i gomarëve”Nastradini i përgjigjët: - “Po ti mor bir pse paskedalë prej stalle”?
Ishin futbollistët e një skuadre në dhomën e zh-veshjes kur papritur bie telefoni, e hap futbollisti:
Gruaja:- Alo burri im, të mora për të të thënë që tablej atë telefon që kushton 100 euro?- Po ti bleje një telefon 200 euro moj grua.- Ua shumë faleminderit, po varësen e floririt qëkushton 1000 euro?
- Po merre, pse jo.- Ua shumë faleminderit, por kam dhe një kërkesëtë fundit, atë makinën qe kushtonte 25 mije euro do ta marrim?- Po pse 25 moj, shtoi dhe 5 të tjera dhe porosite.
- Ua faleminderit shumë. Dhe ja mbyllë telefonin.Futbollisti lë telefonin te stolat dhe thotë: I kujt ishte ky telefoni këtu?
Cingëron telefoni..!!! Ora 12 e natës. Qohet i zoti ishtëpisë e hap telefonin.: - Alo! M’fal mos është numri 22-222 ? - Jo gabim keni thirre, ky është numri 222-22 - Ok, m’fal që ta nxira gjumin! - Jo s’ka problem edhe ashtu isha tu u zgjua, se bëri telefoni!Vjen një zonjë me djalin e saj në stacionin policorëdhe i thotë policit:
- Dua që djalin tim ta punësoni si polic.- E pse?- pyet polici.
- Sepse është shumë budalla- thotë zonja.- Në rregull, dëshmojeni këtë!- kërkon polici.- Djali im, zbrit poshtë dhe dil jashtë shiko a e kenënën atje! - thotë zonja.Djali niset dhe del jashtë...
- Vërtet qenka budalla pohon polici ka mundur të shikojë për dritareje!
Një natë gruaja u zu me Nastradinin, i dha të shtyrë dhe e rrokullisi nëpër shkallë. Komshiu e ndjeu zhur mën dhe të nesërmen e pyeti Nastradinin.
-Çfarë ishte gjithë ajo zhurme dje?-Asgjë, vetëm se gruaja ime hodhi xhaketën ngashkallët.
-Çfarë, një xhaketë e vetëm bëri aq shumë zhur më?-Brenda saj isha edhe unë, - tha Nastradini.