Kush është në linjë | 42 përdorues në linjë: 0 anëtarë 0 të fshehur 42 vizitorë :: 1 Bot
Asnjë
Rekord i përdoruesve në linjë ishte 873 më Tue 13 Aug 2019 - 10:40
|
Sondazh | | A e falni namazin rregullisht? | 1.Po 5 kohë elhamdulilah | | 96% | [ 287 ] | 2.Vetëm Sabahun | | 0% | [ 1 ] | 3.Kur kam kohë | | 0% | [ 1 ] | 4.Vetëm Sabahun dhe akshamin | | 0% | [ 1 ] | 5.Vetëm xhuman | | 1% | [ 2 ] | 6.Nuk falem hiq | | 2% | [ 7 ] |
| Totali i votave : 299 |
|
Rissi ne Forum | Shkarko aplikacionin e Forumitduke klikuar këtu mbi fot
|
Statistikat | Forumi ka 3031 anëtarë të regjistruar Anëtari më i ri Fadil Grisholli
Anëtarët e këtij forumi kanë postuar 24389 artikuj v 13536 temat
|
Kohët e faljes së namazeve | |
|
| Zoti ynë, unë jam robi Yt | |
| | Autori | Mesazh |
---|
Albi-ibro Antarë-Fillestar
Numri i postimeve : 1471 Data e regjistrimit : 06/05/2010 Mosha : 50 Nacionaliteti-Sheti : Hamburg-Germany
| Titulli: Zoti ynë, unë jam robi Yt Sat 26 Jun 2010 - 20:51 | |
| “Zoti ynë, unë jam robi Yt, i biri i robit tënd, i biri i ummetit Tënd. Fati im është në duart Tua, e kaluara ime në sundimin Tënd, drejtësia në mua është përcaktimi Yt. Të lutem me të gjithë emrat, me të cilët ke quajtur Veten, dhe të cilët i ke shënuar në Librin Tënd, apo me të cilët ndonjërën prej krijesave Tuaja ke mësuar, apo për... vete i ke mbajtur, bëje Kur’anin pranverë të zemrës sime, dritë të gjoksit tim, duke më larguar nga dëshpërimi dhe brenga.” | |
| | | Albi-ibro Antarë-Fillestar
Numri i postimeve : 1471 Data e regjistrimit : 06/05/2010 Mosha : 50 Nacionaliteti-Sheti : Hamburg-Germany
| Titulli: Re: Zoti ynë, unë jam robi Yt Tue 29 Jun 2010 - 20:12 | |
| (O Zoti im, kërkoj nga Ti falje dhe shpëtim në këtë botë dhe në Ahiret. Zoti im, kërkoj që të më falësh dhe të më mbrosh në fenë time dhe në jetën time, ma mbro familjen dhe pasurinë time. O Zoti im, m'i mbulo të metat e mia dhe më qetëso në momentet trishtuese.O Zot, më ruaj nga para dhe prapa, në të djathtë, në të majtë dhe nga lartë; kërkoj nga ti që të më mbrosh të mos më lëshojë toka.) | |
| Titulli: Re: Zoti ynë, unë jam robi Yt Mon 12 Jul 2010 - 12:16 | |
| O Zot, kur të më dhurosh sukses, mos ma merr lumturinë time, e kur të më dhurosh modesti, mos ma merr krenarinë me karakterin tim!
O Zot, më ndihmo ta shoh anën tjetër të pamjes dhe mos më lejo t’i akuzoj ...kundërshtarët e mi se janë tradhtarë, për shkak se më kundërshtojnë në mendim!
O Zot, më mëso t’i dua njerëzit ashtu siç e dua veten dhe më mëso ta gjykoj veten ashtu siç i gjykoj njerëzit! | |
| Titulli: Re: Zoti ynë, unë jam robi Yt Thu 19 Aug 2010 - 20:48 | |
| O Zot, forcona në rrugën e vërtetë dhe në punë të mira, na largo prej punëve për të cilat do të pendohemi Ditën e Gjykimit nëse i bëjmë, na furnizo me furnizimin e të zgjedhurve të Tu, largoje prej nesh të keqen e armiqve të Tu, na ruaj neve prej zjarrit, baballarët tanë, nënat, vëllezërit dhe motrat. Na e mundëso këtë, pash Mëshirën tëndë, o Ti i cili je më i mëshirshmi, i cili falë, i cili je Mëshirues. Ti gjithçka din dhe je i fortë, i pari dhe i fundit, je i fuqishëm dhe i mëshirshëm ndaj të varfërve.Nuk ka tjetër përveç teje. Vetëm ty të adhurojmë. shpëtimi qoftë mbi Muhammedin a.s., familjen e tij dhe mbi gjithë shokët e tij. | |
| Titulli: Re: Zoti ynë, unë jam robi Yt Fri 20 Aug 2010 - 18:57 | |
| O Zoti ynë, nëse na urdhëron, nuk kemi rrugë tjetër veçse të bindemi dhe të dëgjojmë, e nëse dëshiron të zgjedhim, atëherë ne zgjedhim faljen Tënde, nga e cila nuk dëshirojmë të largohemi.. | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Zoti ynë, unë jam robi Yt | |
| |
| | | | Zoti ynë, unë jam robi Yt | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |
| |