Arma e fëmiut Palestinez
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:U...palestina1.jpg
Po e marr lapsin dhe Bismil-lahirr-rrahmanirr-rrahim po mundohem me ju shkruajt diqka e cila thell ne shpirt po me thot diqka,se pse po rrin ne kete Dunja ,po qohesh ne Sabah rehat pa bomba mbi kry po flen Naten rehat,e po rrin duarkryq,e vellezrit dhe motrat tua ne Islam atje ne Palestin po vriten nga dora barbare,kriminele jehude.
Por pik s’pari dua t’ju them Es’selamu Alejkum we’Rahmetullahi we’te-Ala we’Berekatuhu.
Deri sa per mua per momentin mjeti luftarak eshte lapsi dhe duke u mundu t’ju them brengat e mija,me lot ne sy po pys veten valle per femijet ne palestin cili eshte mjeti i jot luftarak.
Me thote:''Per mua mjeti luftarak,arma kryesore te cilen Armiku ma ka imponuar qysh ne barkun e nenes,duke e ndegjuar nenen time sa isha ne brendsin e barkut te saj,britmat e saja i ndegjoja,vuajtjet nga jehudet kriminel,e mandej qysh nga femijeria ime arma ime kryesore ka qen Guri,krijesa e All-llahut subhanehu ve teala,me te cilin guri armiku friget nga une.Friget per arsyse se ja kam dorzu All-llahut subhanehu ve teala Shpirtin qysh prej ne Dunja,e kur te vdes,dua te vdes si Shehid qe te arri knaqsin e Allahut,kur te dal diten e Gjykimit,te dal krenar si ushtar i
Allahut''(La havle ve la kuvvete ila bilah)
.http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:U.../palestina.jpg
A thua ju vllezer dhe motra a keni folur ndonjeher me ndonje njeri te Palestines dhe a e keni pyetur ate:’’Nese vjen dikush brenda shtepis tande ,ti vjen ne shtepi dhe e gjen dikend ne shtepin tende.’Ti i pyet ata,pse jeni ju ketu?edhe ata thone:’’Sepse ne shkrim qe me ka dhene Zoti thote qe kjo shtepi eshte e imja’’-Ti do te kishe thene:’’Jo,largohuni nga shtepia ime’’
Keshtu ata vrasin Babain,te vrasin vellain,te vrasin Dajen,i vrasin te gjithe perveq femijeve edhe ata qendrojne ne ate shtepi e ata femije qe nuk i vrasin nuk guxojne te kthehen ne ate shtepi.
Secilen here kur kalojne ata femije te ajo shtepi e marrin nje gure dhe e gjuajne ne ate shtepi .Edhe ata njerez ne ate shtepi vrasin ata femije.
Ju pyes juve,a jan ata femije Kriminel?
Nese ajo eshte krejt qka ata femije mund te bejne,te gjuajne gure ne shtepine per te marre shtepine e tyre perseri ,a do te ishin ata femije Kriminel?
Personi tha : ‘’Jo kjo eshte nje situate tragjike’’
I thashe: ‘’Kjo eshte situate e Palestines!’’
Atje ju gjuajne Femijet gure tankeve ,por kjo eshte krejt qka ata mund te bejne.
Edhe une them:’’Nese All-llahu subhanehu ve teala ju jep Femijeve te Palestines edhe vetem Gure dhe Zemer te kundershtojne Tanket,ata duhet te kundershtojne dhe te vazhdojne te gjuajne Gure .
Ky eshte nje akt i nderit…
E nese nuk me Burra qe te mbrojne nderin e atyne njerezve ,ateher duhet femijet te marrin pergjegjsine derisa nuk ka me askend qe gjuan Gure.
Ata muslimanet qe jan ne shtetet Muslimane,Palestine,Kashmir,Qeqeni,Somali,Algjeri, Afganistan,Filipine,Bosnje dhe Irakun e pushtuar .
Keta jan Luftetare per Liri.Ata jan Luftetare per Liri .Por si i quajne?-Fanatike,Ekstremiste dhe Teroriste.
Por shikoni historin e Asutralise,shikoni historine e Amerikes,shikoni historine e Britanis se Madhe ,shikoni historin e Frances,kjo eshte nje histori per njerez qe kan mbrojtur shtetin e tyre si Luftetare per Liri.
Luftetare per Liri.Sepse Imazhi i Lirise eshte nje Beteje e lavdishme ,me nderime,te mbrosh Shtetin tend.
Perveq, nese je Musliman.Muslimani nuk ka te drejte te mbroj Shtetin e tij.Muslimani ka vetem te drejte te largohet prej Shtetit te tij,le te jetoj si qen,le te jet i turperuar.Ai duhet te pranoj qe Gruaja e tij te perdhunohet…
Nese e pranon atehere je nje Musliman i mire.
Por njerezit tjere ne bote qe nuk e pranojne kete dhe mbrohen...Ata si i quajne?’’Luftetare per Liri’’
O Allah na mundeso te lutem t’ju ndihmojme vellezerve tane.
Na mundeso o Allah te lutem mos te lejojm te vuaj kjo Nene ende me shume.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:k..._174820719.jpg
Dhe ne fund Falenderimi i takon Allahut per gjith kete shkrim prej fillim e deri tash.
Falenderimi i takon All-llahut subhanehu ve teala,pershendetjet me te sinqerta i dergojm Muhamedit,Grave te tij,familjes se tij,shokeve te tij dhe gjith atyre te cilet e ndjekin rrugen e tyre deri ne diten e Gjykimit.Amin.