Pas suksesit të madh të edicionit të parë të “Shpija-Shtalla” show me Kuajë dhe Pela, filloi i shumë prituri “Shpija-Shtala 2“.
Shtalla 2 me Pela dhe Kuajë të ri, shtallë më të madhe, shpërblimi më i madh.Surpriza të reja, ndryshe nga edicioni i parë.
Shpërblimi i madh, një Shtallë në mes të Xhehnemit (60m katror e me shum Xhehnem).
Pelat dhe Kuajt në Shtallën e Kosovës 2 janë:
1. Elvis Qollopeku = Kali
2. Liridon Hyda = Pelë
3. Blerta Hoti = Pelë
4. Arjeta Oruçi = Pelë
5. Adnan Sylqevci = Kali
6. Valon Havolli = Kali
7. Jehona Topalli = Pelë
8. Yll Dervishi = Pelë
9. Adrijana Krasniqi = Pelë
10. Liridon Kaqandolli = Kali
11. Lejdi Vokshi =Kali
Pas kësaj mundë të mbidhen për ti Shikuar Një Bot Shtazarake më e Ulet, si Qent e rrugve, Lopt e egra,Delet Shterrpa
Luajt e pa martuar... ect ect
Në shtallën e Kosves fiton kush Bëhet më Shum Kali ose më shum Pelë. Qmimi jepet sipas Marveshjes.
VREJTJE: KERKOJM FALJE QE IKEMI NENQMUAR SHTAZET SE VERTET SHTAZA NUK BEN KESI LLOJ GJERASH POR KA NJERZ QE JAN RA ME ULET SE SHTAZA...
Zoti i Drejtoft e i Sprovoft ata qe jan brenda me nje smundje qe të dalin sa më shpejt nga ai Ferr...
Allahu ne Kur'an thotë:Ne krijuam shumë nga xhinët e njerëzit për xhehennem. Ata kanë zemra që me to nuk kuptojnë, ata kanë sy që me ta nuk shohin dhe ata kanë veshë që me ta nuk dëgjojnë. Ata janë si [b]kafshët, bile edhe më të humbur, të tillët janë ata të marrët.7:179.[/b]
SHIKO KETU VIDEON NE LIDHJE ME KETE TEME NGA MAZLLAM MAZLLAMI
Këtë lajm të q0δlluar e kemi marur nga Daveti Islam në facebook Allahu i shpërbleft stafin e kësaj webfaqje.