valmir bllaca Antar-aktiv
Numri i postimeve : 150 Data e regjistrimit : 17/05/2010 Mosha : 31 Nacionaliteti-Sheti : kosova
| Titulli: Nje pyetje per hoxhen. Wed 26 Jan 2011 - 14:54 | |
| Selamu alejkum.Deshta te pyes per nje problem temin me familoje.Une hoxh falna qoft dimer ose mrazin ma te madh ehde veres gjithmon amo ne dimer po me thojn kur po eshte mraz mos u fal se smuresh ,gjyshin tem e veta a ka gjami me fal namazin e gjumas ne prishtin ngat kursit tem aj e kish dit amo ish kan tu ma hup krejt qe mos me al se ftoht po prap se prap une e gjeta aata ,tjetra eshtese une pak pe nguci motren e vogel po lujna po familja po me thot ti qe prej kur ja ka nis mu fal je tu ba qisi gjeste palidhje une nu k pe di valla qka me bo tjeter sen veq ne fund te namazit po tham "O ALLAH MUNDESOJE TAKIMIN TON SA ME TE SHPEJT" .jU FALEMINDERIT. | |
|
Mr.Uzeir-Ibrahimi S.Moderator
Numri i postimeve : 1543 Data e regjistrimit : 19/12/2009 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë.
| Titulli: Selam. Wed 26 Jan 2011 - 17:16 | |
| Së pari më lejoni tju uroj që jeni prej atyre personave që rregullisht po e falni namazin, dhe vazhdoni deri ne fund të jetës së juaj, sepse falja e namazit është obligim si në ver poashtu edhe në dimër.Sa i takon ujit mund të merni abdes edhe me uj të ngroht. Lutjen që e cekni në fund të namazit mendoj se më së miri do të ishte ljo lutje që ta bëni: " O Zot udhëzom mua prinderit e mi,e gjith besimtarët në rrugë te drejt, më mundëso që gjat jetës time të bëj vepra të mira. Më bën prej atyre qe un të jem i këaqur me Ty, si dhe Ty të jesh i kënaqur me mua.Me rsepek: FURKAN. | |
|
Numri i postimeve : 150 Data e regjistrimit : 17/05/2010 Mosha : 31 Nacionaliteti-Sheti : kosova
| Titulli: Re: Nje pyetje per hoxhen. Wed 26 Jan 2011 - 19:17 | |
| Faleminderit shum prej pergjigjejes amo une deshta mum than diqka ma shum per problemin qe e kom me familje. | |
|
| Titulli: Re: Nje pyetje per hoxhen. Fri 28 Jan 2011 - 8:44 | |
| Edhe nje gje pyetjeve te mija le te ju pergjigjen vetem hoxhallaret ju lutem respektojeni kete . | |
|
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
| Titulli: Re: Nje pyetje per hoxhen. Fri 28 Jan 2011 - 9:39 | |
| I nderuari vlla pyetjes tuaj i jane pergjigjur Hoxharet i nderuar asnje tjeter nuk eshte pergjigjur por hoxhalalret sepse Furkan ehste Imam Magjister, Burim Sherifi eshte Hoxhe, si dhe une jam Hoxhe. | |
|
| Titulli: Re: Nje pyetje per hoxhen. Fri 28 Jan 2011 - 19:18 | |
| Po le ta qet bile naj shej qe eshte hoxh psh hoxh furkan edhe mbimrin se ku e kom dit une. | |
|
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
| Titulli: Re: Nje pyetje per hoxhen. Fri 28 Jan 2011 - 19:51 | |
| Ti a nuk e shef se eshte Mr.Uzeir Ibrahimi mkbi fotografin a shikoja foton. | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Nje pyetje per hoxhen. | |
| |
|