E lusim Allahun xh.sh. qe te ju shperbleje dhe te ju forcoje gjate leximit te kesaj ngjarjeje nga ngjarjet mrekulli hyjnore. Kjo ngjarje ka ndodhe realisht ne Egjipt dhe eshte shfaqur ne televizionin egjiptian ne emisionin "Prapa fshehtesive"Nje grua te ciles i ka vdekur burri gjersa ishte ne muajt e pare te shtatzanise me femiun e dyte ndersa ajo kishte nje vajze perafersisht kater vjecare. Kur ishte afruar koha e lindjes kishte ndje ne vete se nuk do te jetonte pas kesaj lindje, sikur po ndjente ne vete se do te vdese gjate lindjes se femiut te dyte. Kishte kerkuar nga vellau i saj qe te perkujdeset per vajzen dhe foshnjen qe do te lind, ngase ajo ndjente qe po e pret dicka e panjohur. dhe gjate lindjes ajo vdes, ndersa Allahu xh.sh. e kishte furnizuar me nje femije. Vellau i saj pasiqe e varros te motren kthehet ne shtepi me vajzen kater vjecare dhe me foshnjen. Kurse gruaja e tij nuk e pranon nje gje te tille duke i thene: ose ajo ose femijet e motres se tij ne shtepi. Ateher daja i femijeve ngritet naten dhe i merr te dy femijet e motres me vete dhe drejtohet per ne varreza. Kur arrin tek varri i motres fillon ta hap varrin dhe e vendos foshnjen ne varr, por kur don ta vendos vajzen ajo qan e ai i jep asaj nje loder dhe i thote: kur femia fillon te qaje luaj me loder e une do te kthehem per te ju sjell ushqim dhe e mbyll varrin e largohet. Ne mengjes gjersa nje person ishte duke kaluar prane varrit ndegjon nje ze te lodres brenda ne varr, frikesohet shume dhe largohet me shpejtesi. Perseri te nesermen kalon pran varrit dhe ndegjon te njejtin ze te lodres, largohet me shpejtesi nga frika dhe fillon te mendoj se cka mund te jete ajo qe po ndodh ne brendesi te atij varri. Kalon nje kohe e gjate dhe ai nuk kalon prane atij varri perafersisht pesembedhjete dite, pastaj shkon prap prane varrit dhe ndegjon prap te njejtin ze. Tubon nje grup njerezish dhe ju tregon per ate cka i ka ndodhur. grupi i burrave shkojne me te te varri dhe ndegjojne zerin e lodres. E hapin varrin (dhe ketu ndodhe ajo qe i rrenqeth trupat), shohin vajzen dhe foshnjen qe te dy gjalle prane kufomes se nenes se tyre. Lajmerojne policine dhe perfaqesine e pergjithshme dhe mjekun ligjor. Kur eshte pyetur vajza e vogel se cka ka ndodhur, vajza ju tregon se cka ka vepruar daja i saj, kur eshte pyetur se si ka kaluar tere kjo kohe dhe ajo eshte e gjall gjersa ka qene pa ushqim dhe pa uje, vajza pergjigjet: kur ka qajtur vellau une kam luajtur me loder, pastaj eshte ngritur nena nga gjumi dhe e ka ushqyer vellaun pastaj prap ka fjetur, ndersa une kur kam ndje uri ka ardhur nje person me rroba te bardha dhe me ka dhene ushqim e eshte larguar. Ndersa kur eshte pyetur mjeku ligjor per gjendjen e kufomes , mjeku eshte pergjigjur se kufoma ka qene e nxehte sikur te ishte e gjalle e jo qe kan kaluar njezet dite pas varrosjes se saj. Policia ka burgosur dajen e femijeve dhe gjykata ka ngritur padi ndaj tij per varrim te foshnjes dhe femijes per se gjalli. Shpresoj qe kjo ngjarje ju ka bere te habiteni dhe te jete nje mesim per ne te gjithe.