Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ata me gojat e tyre mundohen ta shuajn dritën e Allahut por,Allahu e përhap dritën e vet edhe pse nuk e duan pabesimtarët.
Të nderuar vizitor dhe anëtarë ju tanimë keni mundësita merni aplikacionin e forumit me emrin islamieshtedrite direkt në linkun më poshtë dhe pasi që ta shkarkoni duhet ta instaloni duke lejuar në telefonin tuaj deri në fund të procedurës dhe pastaj do ta shikoni se ja kavlejt me e marë ngaqë nuk e gjeni një të tillë askund tjetër.
Aplikacioni vlen vetëm për android dhe nuk është për iphone apo ios.
Aplikacionin mund ta gjeni edhe ne playstore ku keto dite eshte postuar per prove shkruani ne plazstore islamieshtedrit dhe do tua nxjer për ta shkarkuar dhe instaluar.
Numri i postimeve : 1500 Data e regjistrimit : 26/11/2009 Nacionaliteti-Sheti : Köln-Deutschland
Titulli: Digjet xhamia në Novi Pazar (Video) Thu 19 Jan 2012 - 20:00
[youtube][/youtube] Digjet xhamia në Novi Pazar (Video) E martë, 17 Janar 2012 15:49
Zjarri i cili sot kishte kapluar xhaminë, në lagjen Haxhet në Novi Pazar, ka shkatërruar po thuajse të tërin këtë objekt fetar i cili është nën kontrollin e Bashkësisë Islame të Serbisë kryetarë i së cilës është myftiu Muamer Zukorliq, njofton Tanjug.
Nuk kishte të lënduar nga zjarri, ndërsa hetuesi gjyqësor Igor Kozlov tha se zjarri mundë të jetë shkaktuar si pasoj e rrjetit elektrik të vjetruar.
Zjarri është fikur ndërsa pritet edhe komunikimi i organeve kompetente për këtë rast.
Kryeimami Enver Omeroviq, ka thënë sot për Tanjug se nuk beson se dikush me qëllim i ka vënë flakën xhamisë.
“Nuk dyshoj se këtë ka mund ta bëjë dikush me qëllim. Kjo ka ndodhur me lejen e Zotit, ndërsa sipas informacioneve të para zyrtare, bëhet fjalë për rrjetin elektrik”, ka thënë Omeroviq.
Kryeimami, po ashtu ka thënë se kjo xhami është një nga më të njohurat dhe më të vjetrat në Novi Pazar, dhe renovimi isaj do të ndodhë brenda një kohe sa më të shkurtë./shembulli/