Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ata me gojat e tyre mundohen ta shuajn dritën e Allahut por,Allahu e përhap dritën e vet edhe pse nuk e duan pabesimtarët.
Të nderuar vizitor dhe anëtarë ju tanimë keni mundësita merni aplikacionin e forumit me emrin islamieshtedrite direkt në linkun më poshtë dhe pasi që ta shkarkoni duhet ta instaloni duke lejuar në telefonin tuaj deri në fund të procedurës dhe pastaj do ta shikoni se ja kavlejt me e marë ngaqë nuk e gjeni një të tillë askund tjetër.
Aplikacioni vlen vetëm për android dhe nuk është për iphone apo ios.
Aplikacionin mund ta gjeni edhe ne playstore ku keto dite eshte postuar per prove shkruani ne plazstore islamieshtedrit dhe do tua nxjer për ta shkarkuar dhe instaluar.
Shkrime nga më të ndryshmet mund të hasen në qendër të qytetit të Tetovës, madje në Shtëpinë e Kulturës, Bibliotekë etj, duke përcjellë mesazhe ofenduese dhe sharje. Ato janë vepër e grafistëve të pandërgjegjshëm të cilët nuk e zgjedhin vendin dhe hapësirën për të shkarravitur. Këto mure i përkasin ambienteve të klubit tetovar të futbollit Shkëndija. Sidomos gjatë natës, grupe të ndryshme tifozësh shprehin mllefin duke shkarravitur sharje. Qytetarët shprehen të revoltuar ndaj kësaj dukurie dhe kërkojnë nga Komuna që të ndërhyjë.“Po normal se grafitet pengojnë, sidomos nëse kanë konotacion etnik, dyfish na pengojnë. Vetëqeverisja lokale duhet të krijojë vend të posaçëm ku grafistët si një lloj arti urban të kenë hapësirën e tyre për të shprehur mendimet e tyre artistike. Por edhe një herë e theksoj, nëse këto janë me konotacione etnike ku fyhet një komunitet duhet të merren masa ndaj tyre”, tha një qytetar. “Inspektorati e ka për detyrë t’i pastrojë më ngjyrë këto shkrime kundër shqiptarëve, do del femiu im do më thotë babë shiko car kanë shkruar maqedonasit, kush do ia shpjegojë atij, askush”tha një qytetar. “Po si nuk pengon normal, pengon”, tha një qytetar tjetër.“Po pengojnë në pamjen e qytetit”, u shpreh një tjetër qytetar. Grafite nga më të ndryshmet mund të hasen edhe në hyrje të qytetit. Në këto mure edhe sot e kësaj dite shihen të ngjitura fletët propaganduese dhe parullat e partive politike, ndërsa më të theksuara janë ato të Lube Boshkovskit dhe të ministrit të Shëndetësisë Nikolla Todorov. Bashkim Sulejmani
[youtube]
Shemsi S.Moderator
Numri i postimeve : 1500 Data e regjistrimit : 26/11/2009 Nacionaliteti-Sheti : Köln-Deutschland
Selamun alejkum vellezer nga Tetova , kam nje ide per keta qyqare qafira qe po e nxisin luften -a kishte mundesi te ruajne naten po mendoj te mshefen dhe te shikojne se kush eshte mbrapa tyre dhe me ti nxanun me dajak dhe mos me i leshu deri te ju tregojne se kush po ju nxite per koto ofendime ndaj shqipetareve musliman..