Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ata me gojat e tyre mundohen ta shuajn dritën e Allahut por,Allahu e përhap dritën e vet edhe pse nuk e duan pabesimtarët.
Të nderuar vizitor dhe anëtarë ju tanimë keni mundësita merni aplikacionin e forumit me emrin islamieshtedrite direkt në linkun më poshtë dhe pasi që ta shkarkoni duhet ta instaloni duke lejuar në telefonin tuaj deri në fund të procedurës dhe pastaj do ta shikoni se ja kavlejt me e marë ngaqë nuk e gjeni një të tillë askund tjetër.
Aplikacioni vlen vetëm për android dhe nuk është për iphone apo ios.
Aplikacionin mund ta gjeni edhe ne playstore ku keto dite eshte postuar per prove shkruani ne plazstore islamieshtedrit dhe do tua nxjer për ta shkarkuar dhe instaluar.
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
09022012
3.500 “ninxha e Iranit" (video)
Një shkollë e hapur që nga viti 1989 në Iran po prodhon femra me aftësi ninxhash japoneze, të cilat mund të përdoren për të mbrojtur Republikën Islame, në rast se asaj i vjen ndonjë kërcënim nga brenda apo jashtë. Ato mund të përdorin me mjeshtëri çdo lloj arme, mund të luajnë me gravitetin dhe kanë një elasticitet për t’u admiruar. Shkolla e klubit Ninxhutsu ka tani 3500 femra në trajnim për t’u bërë ninxha (kunoiki). Sipas instruktores ninxhutsu, Fatima Muamer, ky sport u shërben femrave për të ruajtur balancën ndërmjet trurit dhe trupit. Por, rreziku i rritjes së konflikti me Izraelin mund ta shndërrojë funksionin e tyre. Nxënëset në shkollë mësojnë të përdorin çdo armë të rrezikshme, përfshirë harkun, shpatën, zinxhirët dhe shurikanët (thikat e vogla tradicionale japoneze). Instruktoret në këtë shkollë thonë se të jesh ninxha duhet të kesh durim, tolerancë dhe forcë. Fjala ka kuptimin artistik “të jesh i padukshëm”. Ninxhutsu konsiderohet një nga artet marciale më të rrezikshme e vdekjeprurëse me shumë agjentë sekretë dhe mercenarë që specializohen në metodat e ashpra të përdorura gjatë luftës në Japoni mes viteve 1185 dhe 1868.