| Sondazh drejtuar antarëve:Pse nuk hapni tema në Forum dhe të debatoni? | |
|
|
Pse nuk hapen tema në Forum dhe pse ngurojm të Diskutojm? | Nuk dim të Debatojm. | | 25% | [ 2 ] | Nuk dim të hapim tema. | | 13% | [ 1 ] | Forumi ka problem me hapjen e temave. | | 13% | [ 1 ] | Turpërohemi nuk mund të diskutojm | | 25% | [ 2 ] | Nuk dim me shkrujt vetëm me kopju. | | 24% | [ 2 ] | Forumi nuk është për Diskutim vetëm për lexim. | | 0% | [ 0 ] |
| Totali i votave : 8 | | |
|
Autori | Mesazh |
---|
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
| Titulli: Sondazh drejtuar antarëve:Pse nuk hapni tema në Forum dhe të debatoni? Sun 18 Mar 2012 - 13:43 | |
| Es-selamu alejkum të nderuar antarë...Unë me sa e di Forumet janë për të shkëmbyer emndime ide dhe duke hapur tema të ndryshme e duke debatuar ne mësojm më shumë dhe në të njejtën kohë mësohemi se si të debatojm.Por fatkeqësisht këtu në Forum nuk ndohën një gjë e tillë,ku qëndron problemi hiq nuk e di?! A thua vallë nuk dim të shkruajm 2 reshta nga vetja jonë e jemi mësuar vetëm duke kopjuar (copy,paste), apo ndoshta kemi turp se mos vallë po na keshin tjerit? As njëra as tjetra nuk duhet me ndodh po ne të gjith antarët e forumit duhet që së paku të hapim nga një temë për diskutim dhe të njejtën ta komentojm kështu që edhe Forumi gjallërohet më shumë edhe ne bëhemi më aktyiv si dhe mësojm më shumë. Tema kanë të drejt të hapin të gjithë antarët e regjistruar në forum.
Pra sondazhi në vijim vjen si pyetje reth asaj se pse vallë nuk hapen tema në Forum si dhe ata që janë hapur ps enuk komentohen?.........Pse jemi bërë kaq pasiv??!!
| |
|
| |
Jasemina Motrat islame
Numri i postimeve : 523 Data e regjistrimit : 19/02/2011 Nacionaliteti-Sheti : Aty ku ma ka dhan Zoti rriskun..NE TOK
| Titulli: Re: Sondazh drejtuar antarëve:Pse nuk hapni tema në Forum dhe të debatoni? Fri 23 Mar 2012 - 10:08 | |
| Selamu Alejkum ! Lidhje me sondazhin un nuk votoa,do jeni kureshtare te din se pse ? Ja keshtu : te flas ne lidhje me pytjet qe keni bo ne sondazh (1). Un se shoh veten qe nuk mund te debatoj flas per ate gje qe di qofte mire apo keq ne ketu jemi per te treguar me aq dijen sa kemi, kush din me shume le te urdheron e ta na udheheq sic din me mire . (2). Ktu thot '' nuk dim te hapim tema'' se kam te qart per cfar e keni llafin qe nuk dim/din te hapin tema ?! (3). Eshte e vertete qe forumi ka problem me hapen e temave ama nuk don te thote qe e pengoj anetarin te debaton s'ka te bej fare ne kete mes . (4). Flas per vete se un personalisht nuk kam turp te flas ose te debatoj sic thash dhe me lart ke e para pytje qe ate qe e dimi do e themi tek e fundit mendimi i secilit duhet te respektohet . (5). Ehh ktu me duket tamam e keni then se un shpesh here jam ballafaqu t'ju them qe ka shume anetare qe vetem tema sjellin copje past , sa edhe forumi eshte ngarkuar me te madhe bile bile e kam pas nje sygjerim qe ato tema qe kan vite dhe nuk kan asnje postim te fshihen . (6) Ketu nuk e keni te drejten pytjen qe keni parashtry si ka mundesi qe forumi qenka vetem per tu lexuar ?! Perderi sa eshte forum dhe kan te drejte te antarsohen njerzit dhe hedhin tema ktu normal qe do gjallerohet e jo te rrim te lexojme neve ktu .. Jan tjera faqe qe merren me aktivetet vetem per tu lexuar dmth qe nuk te jepet e drejta e regjistrimit . Kaq kisha me then se keshtu e shoh punen ....
Selamu Alejkum ! | |
|
| |
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
| Titulli: Re: Sondazh drejtuar antarëve:Pse nuk hapni tema në Forum dhe të debatoni? Fri 23 Mar 2012 - 12:58 | |
| Selamu alejkum...Une kur i kam shkrujt ato pika kam desht ta di për far shkaku nuk hapën tema dhe nuk debatohet por për sa i përket copy pastes edhe ju vetë keni copju dhe nuk di ndonjë temë ta mishi hapur për diskutim.Sa i përket fshirjes së temave ne sun i fshim po fshihen përsëritet.Sa i përket leximit në forum edhe unë e di se nuk është vetëm për lexim po edhe për diskutim hapje temash por jo të gjithë e dinë apo e kupton ashtu përkrahësve është hapur ki sondazh diskutimi.Sa i përket se forumi rëndë hapet ka mundësi sepse është forumi me i stërmbushur në internet ndërsa tek unë nuk haset ki problem hapet menjëherë edhe në shtëpi në pc edhe nga telefoni,prandaj mund që internetin ta keni të dobët. | |
|
| |
Albana... Antar-aktiv
Numri i postimeve : 167 Data e regjistrimit : 19/02/2012 Mosha : 29 Nacionaliteti-Sheti : Prizren :)
| Titulli: Re: Sondazh drejtuar antarëve:Pse nuk hapni tema në Forum dhe të debatoni? Fri 23 Mar 2012 - 15:35 | |
| Edhe une nuk votova,ngase nuk po e shoh te arsyeshme per me votu,edhe vAll-llahi nuk e kam dite qe u qenka gjysem e ndaluar per te shprehur mendimin tend,dhe te shkruash ate qe ndjen,se ta kisha dite qe ketu po duhet me vepru sipas urdherave ta admin....,nuk isha regjistrue hiq.Jasemina ka te drejte,ne nuk kemi turp me u shpreh,por ai qe di me debatu per diqka le te urdheron ne nuk e ndalim,bile e komentojme.....Me respekt te madh Albana !! | |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Re: Sondazh drejtuar antarëve:Pse nuk hapni tema në Forum dhe të debatoni? Fri 23 Mar 2012 - 17:02 | |
| Subhanallah me keqardhje po ju them se ju akoma se paski kuptu temën .Unë nuk ndaloj askënd për me debatu mbylmua mir shkrimin përkundrazi unë këtë temë e kam hap për me i inkurajoi antarët me hap tema për diskutim.Dhe për atë shkak i kam akt disa shkaqe të mundëshme që ndoshta i ndalon i pengon antarët që mos hapin tema.Mua nuk me duhen votat po man dash we Pam a shun ta kupto se pse nuk hapën tema Jo per ducka tieter kthehuni dhe lexoni prej fillimit temën. | |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Re: Sondazh drejtuar antarëve:Pse nuk hapni tema në Forum dhe të debatoni? Fri 23 Mar 2012 - 17:24 | |
| Subhanallah me keqardhje po ju them se ju akoma se paski kuptu temën .Unë nuk ndaloj askënd për me debatu mbylmua mir shkrimin përkundrazi unë këtë temë e kam hap për me i inkurajoi antarët me hap tema për diskutim.Dhe për atë shkak i kam akt disa shkaqe të mundëshme që ndoshta i ndalon i pengon antarët që mos hapin tema.Mua nuk me duhen votat po man dash we Pam a shun ta kupto se pse nuk hapën tema Jo per ducka tieter kthehuni dhe lexoni prej fillimit temën. | |
|
| |
Jasemina Motrat islame
Numri i postimeve : 523 Data e regjistrimit : 19/02/2011 Nacionaliteti-Sheti : Aty ku ma ka dhan Zoti rriskun..NE TOK
| Titulli: Re: Sondazh drejtuar antarëve:Pse nuk hapni tema në Forum dhe të debatoni? Fri 23 Mar 2012 - 18:09 | |
| - Cito :
- Selamu alejkum...Une kur i kam shkrujt ato pika kam desht ta di për far shkaku nuk hapën tema dhe nuk debatohet por për sa i përket copy pastes edhe ju vetë keni copju dhe nuk di ndonjë temë ta mishi hapur për diskutim.Sa i përket fshirjes së temave ne sun i fshim po fshihen përsëritet.Sa i përket leximit në forum edhe unë e di se nuk është vetëm për lexim po edhe për diskutim hapje temash por jo të gjithë e dinë apo e kupton ashtu përkrahësve është hapur ki sondazh diskutimi.Sa i përket se forumi rëndë hapet ka mundësi sepse është forumi me i stërmbushur në internet ndërsa tek unë nuk haset ki problem hapet menjëherë edhe në shtëpi në pc edhe nga telefoni,prandaj mund që internetin ta keni të dobët.
Selamu Alejkum Admin , degjo vella I nderuar , nuk me pelqen pak menyra se si me je shpreh ... si duket e keni marr gje negative postimin tim. Une dhash mendimin tim dhe u mundova me u pergjigje per secilen pytje lidhje me sondazhin . Nuk dim të Debatojm. Nuk dim të hapim tema. Forumi ka problem me hapjen e temave. Turpërohemi nuk mund të diskutojm Nuk dim me shkrujt vetëm me kopju. Forumi nuk është për Diskutim vetëm për lexim. Keto pytje nuk japin asnje statistik te sakt per sondazhin qofte edhe me kohe afate gjate apo shkurte . Te qartesohem pak ketu : - Cito :
- copy pastes edhe ju vetë keni copju dhe nuk di ndonjë temë ta mishi hapur për diskutim.
Fakt qe kam sjell dhe un copy past , mirpo jo te gjitha postimet e mia qe kam nuk jan copje past ! Pastaj nuk dmth qe te hapen tema vetem diskutim diskutim se ti edhe me ane te asaj teme qe sjell ketu copje past mund te debatosh : Ja pershembull kam pas rast qe kam marr pjes me nje shoqat fetare ku aty kemi lexu libra dhe i kemi debatu pra secila ka dhen mendimin e vet , keshtu pra edhe puna e forumit eshte dikush mund te sjell tema copje past pra pak jo te gjitha , e te tjeret aty ke ajo teme te japin mendimin e vet ...besoj se jam e qart se ku dua te dal e cka dua te them . E ketu ne forum nuk praktikohet ajo gje se si pik e pare ju Admin keni postime 3.811 dhe shume pak here kam has t'ju lexoj ne debat ... Pra mundohen me shume staffi te sjell postime copje past, duhet me len rradhen qe antaret tjere te thjesht ta mbushin forumin se ne si staff jemi vetem per te moderuar naper tema . | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Sondazh drejtuar antarëve:Pse nuk hapni tema në Forum dhe të debatoni? | |
| |
|
| |
| Sondazh drejtuar antarëve:Pse nuk hapni tema në Forum dhe të debatoni? | |
|