Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ata me gojat e tyre mundohen ta shuajn dritën e Allahut por,Allahu e përhap dritën e vet edhe pse nuk e duan pabesimtarët.
Të nderuar vizitor dhe anëtarë ju tanimë keni mundësita merni aplikacionin e forumit me emrin islamieshtedrite direkt në linkun më poshtë dhe pasi që ta shkarkoni duhet ta instaloni duke lejuar në telefonin tuaj deri në fund të procedurës dhe pastaj do ta shikoni se ja kavlejt me e marë ngaqë nuk e gjeni një të tillë askund tjetër.
Aplikacioni vlen vetëm për android dhe nuk është për iphone apo ios.
Aplikacionin mund ta gjeni edhe ne playstore ku keto dite eshte postuar per prove shkruani ne plazstore islamieshtedrit dhe do tua nxjer për ta shkarkuar dhe instaluar.
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
26072013
Rusia vendi me më së shumti muslimanë në Evropë
Rusia është vendi me numrin më të madh të muslimanëve në Evropë
Sipas disa vlerësimeve në këtë vend jetojnë ndërmjet 16,5 dhe 20 milionë myslimanë. Vetëm në Moskë jetojnë më shumë se dy milionë muslimanë, ndërsa për ta problem paraqet fakti se në kryeqytetin rus ka shumë pak xhami.Për këtë arsye, gjatë festave të Bajramit, namazi falet nëpër rrugë. Në vitin 2011, në rrugët e Moskës, namazin e Bajramit e kanë falur rreth 80.000 besimtarë musliman. “Në Rusi jetojnë 20 milionë muslimanë ose rreth 18 përqind e popullatës së përgjithshme. Ne mulsimanët jemi rusë, nuk jemi nga Arabia Saudite, nga Irani, nga Afrika, e as që kemi ardhur nga Hëna. Paraardhësit tonë kanë jetuar këtu, në Rusi, me mijëra vite. Ne kemi dhënë shumë trima për këtë vend. Edhe pse u përkasim feve të ndryshme, ne jemi vëllezër në shumëçka, kemi një atdhe”, tha kohë më parë kryemuftiu i Rusisë, Talgat Taxhudin, duke kërkuar që në stemën e Rusisë, përveç kryqit, të vendoset edhe gjysmëhëna. /Në video shihet falja e namazit të Fiter Bajramit në Moskë/