Selam.
Njëherit me lejoni që ndjej kqardhje per problemin e fëmijës suaj, duke shpresuar që Allahu xh.sh. sa më sjpejt tai largoj këtë sëmundje.Ndoshta fëmiju juaj ka ndonji shqetsim apo ndonji shtypje nga dikush dhe e mban ate fsheht.Por sido që të jet ju së pari do mundoheni që të jani sa më afër atij duke qen e lirë në bisedat e juaja me te.
Poashtu Kurani është edhe shëruesi më i mire i njeriut,sepse është fjal e Allahut xh.sh.,meqense ju i lexoni ata që i cekët më lartë,është mirë që gjat leximit të këtyre sureve,të njëjtën ta bëni duke e fryr nji shishe me uj, dhe ma at uj tia lani fytyrën para se të flej.
Edhe pse nuk kam njohuri rreth kësaj cështjeje por duke u bazuar në disa libra po ju jap ehe disa sure tjera që duhet lexuar.
Pra së pari do lexoni (Suretul Fatihan 1-7,Suretul Bekare 1-5,Bekare 163-64,bekare 255-257,Bekare285-86,Suretu Ali Imran18-19, Suretul Muminun115-118,Suretu Saffat 1-10,Suretu Ahkaf29-32, Suretu Rrahman33-36,Suretul Hashr21-24,Suretul Xhinn1-9,Suretul Ihlas1-3, Suretul Felek1-5,dhe Suretu Nnas1-6)
Dhe kete do i lexoni disa her me ne fund me duart e juaja do ferkoni tërë trupin e femijut tuaj para se të flen.Poashtu do beni të njëjtën gjë edhe në uj, do lani pak fytyren e fëmijut dhe do i jepni që të pij pak praj atij ujit.
Inshaallah Allahu ia largon, kët shqetsim.
Me respekt:
Uzeir Ibrahimi.