Zudi Fejzuli Administrator
Numri i postimeve : 633 Data e regjistrimit : 17/05/2010 Nacionaliteti-Sheti : Bologna.Italy
| | Terapija perfekte e babit...!! | |
Dy vellezer kishin pasur baban te smure, dhe keta e therasin mjekun familjare. Mjeku vine ne shtepin e tyre, dhe ja ben disa analiza pacijentit te vete, pasi perfundon analizat , djemeve u jep nje nje ilaç dhe u thote: ''Kete ilaç pasi ta trondni(ta tundni) jepnia babait tuaj'' - Mir mjeku shkone dhe keshtu kur vine koha per t'ia dhene ilaçin babaut, vellau me i madhe i thote atij me te voglit: ''Hajde vella t'i te kembet, kurse une te kryet''. Dhe e trendin(tundin) babane mire, dhe pastaj ja japin ilaçin. Kalojne disa dite tek babai nuk shihen shenja te permirsimit, dhe keshtu e thyrin edhe njeher mjekun. Pasi vjen mjeku i pyet djemte se nese ja kan bere mire terapin, pra nese ja kan dhen ilaçin ashtu siç i kishte porositur mjeku. Djemte i thane se e kishin bere perfekte ashtu siç i kishte porositur mjeku, dhe i thane mkjekut se na para se t'ia jepnim ilaçin babaut e kemi trendure(tundur) mire, pastaj ja kemi dhene ilaçin. Mjeku i habitur nga ky raste u tha djemve: ''Une nuk u kam then baban ta trendni(tundeni), por ilaçin..!!
Prg: Subhan'Allah
Edituar për herë të fundit nga Subhan'Allah në Fri 19 Nov 2010 - 19:45, edituar 1 herë gjithsej | |
|
Fri 19 Nov 2010 - 19:40 nga Burim-Sherifi