jettoni Mysafirët e rregullt
Numri i postimeve : 93 Data e regjistrimit : 24/11/2011
| Titulli: Rrëfimet e agjentit anglez (mason) Thu 1 Dec 2011 - 22:19 | |
| Se gjithmonë janë përpjekur dhe përpiqen të shkatërrojnë fenë islame, shoqëritë elite, këto akoma ekzistojnë. Më poshtë janë renditur disa nga detyrat që iu ishin ngarkuar agjentëve anglez nga shteti i tyre për të shkatërruar perandorinë Osmane. (Të treguara nga agjenti Harper)
1.- Botimi i librave që do të nxjerrin ngatërresa ndërmjet muslimanëve 2.- Të shpifnin kundër njerëzve të fesë në një mënyrë që t'i largonin të rinjtë nga feja e të mbeteshin injorantë. 3.- Të pengonin shtetin që të mos dënonte kusarët (piratët) dhe hajdutët si dhe t'i pajisnin ata me armë 4.- Të dobësonin ekonominë. Për të realizuar këtë gjë, duhej të shkatërronin qendrat e bamirësisë, të fundosnin anijet, të digjnin tregjet dhe të helmonin ujin e pijshëm. 5.- Të shpifnin për dijetarët. Disa prej agjentëve të dilnin të maskuar si dijetarë dhe të bënin gjëra të këqija 6.- Të përhapnin pijet, zinanë, kumarin dhe mishin e derrit. Këto gjëra në fillim t'i përhapnin tek krishterët, izraelitët, mexhusët e pastaj tek muslimanët. 7.- Të mundoheshin t'i largonin muslimanët nga adhurimet. Për të realizuar këtë, t'i fusnin njerëzit në dyshime duke thënë "Allahu nuk ka nevojë për ibadetet e njerëzve" 8.- Të fajësonin Islamin si fe e terrorit dhe prapambetjes 9.- T'i largonin fëmijët nga prindërit e kështu t'i linin ata pa edukimin e tyre 10.- Ta shtynin gruan në rrugë të ndryshme dhe ta bënin që ta hiqte shaminë nga koka. Kët◄ gjë në radhë të parë ta bënin me gratë që nuk ishin muslimane 11.- Të kufizonin lindjet dhe të vështirësonin martesat 12.- Të pakësonin qendrat e bamirësisë e të bënin të mundur që këto t'i kalonin shtetit
Harper thotë: "Sekretari i ministrisë angleze (pasi atëherë në kuadër të ambasadës angleze sot ka ezkzistuar ministria angleze) më dha një libër të përsosur. Aty shpjegoheshin të gjitha punët që duhet të kryenim. Sekretari më tha: Kemi edhe shumë njerëz që bëjnë po të njëjtën punë që bën ti. Deri tani këtë punë e bëjnë 5000 agjentë. Mendojmë që këtë numër ta rrisim deri në 100 000 agjentë. Kur të arrijmë këtë numër do të thotë se i kemi futur në dorë të gjithë muslimanët dhe shtetet muslimane... "
A ia kanë arritur? Mendimet i pres.
| |
|