Shemsi S.Moderator
Numri i postimeve : 1500 Data e regjistrimit : 26/11/2009 Nacionaliteti-Sheti : Köln-Deutschland
| Titulli: *** PRA URIME 4 VJETORIN E PAVARESISE SE KOSOVES *** Fri 17 Feb 2012 - 9:34 | |
| KOSOVA SHËNON KATËR-VJETORIN E PAVARËSISË Kosova shënon sot katër-vjetorin e shpalljes së pavarësisë, çfarë paraqet edhe njërën nga datat më të rëndësishme të historisë së deritashme të vendit. Me këtë rast, personalitet e larta të shtetit kanë paralajmëruar një mori aktivitetesh.... Postuar: 08:58:42 / 17.02.2012 Presidentja e vendit Atifete Jahjaga gjatë ditës sotme pritet të vendos kurora lulesh para varrit të ish-presidentit, Ibrahim Rugova. Më pastaj, të njëjtën gjë do ta bëjë edhe para shtatores së Heroit të Kombit, Zahir Pajaziti. Jahjaga do ta vizitojë edhe Kompleksin Memorial të Jasharajve në Prekaz, ndërsa më pas edhe Kompleksin e Varrezave të Dëshmorëve në Gllogjan Ndërsa, kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, do të bënë homazhe te varri i Komandantit Legjendar të UÇK-së, Adem Jashari. Gjithashtu, për ndër të festës, Forca e Sigurisë së Kosovës do të parakalojë në Sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë. Deri më tani, me rastin e katër vjetorit të shpalljes së pavarësisë së vendit tonë, presidenten Jahjaga e kanë uruar: Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama, Presidenti i Republikës së Francës, Nikolas Sarkozy, Presidenti i Italisë, Giorgio Napolitano, Mbretëresha e Mbretërisë së Bashkuar, Elizabeth II, ambasadorja e Turqisë në Prishtinë, Songyl Ozan.
Edituar për herë të fundit nga Shemsi në Fri 17 Feb 2012 - 14:02, edituar 1 herë gjithsej | |
|
Jasemina Motrat islame
Numri i postimeve : 523 Data e regjistrimit : 19/02/2011 Nacionaliteti-Sheti : Aty ku ma ka dhan Zoti rriskun..NE TOK
| Titulli: Re: *** PRA URIME 4 VJETORIN E PAVARESISE SE KOSOVES *** Fri 17 Feb 2012 - 11:21 | |
| | |
|
Shemsi S.Moderator
Numri i postimeve : 1500 Data e regjistrimit : 26/11/2009 Nacionaliteti-Sheti : Köln-Deutschland
| Titulli: Re: *** PRA URIME 4 VJETORIN E PAVARESISE SE KOSOVES *** Fri 17 Feb 2012 - 14:09 | |
| URIME TE GJITHE POPULLIT SHQIPETAR KUDO QE GJINDEN NE BOTE ME NDIHME E ALL-LLAHUT EDHE E FITUAM LIRINE DHE DASHTE ALL-LLAHU XH.SH QE NE VITIN TJETER TE GJITHE SHQIPETARET MEQEDONI, LUGINA E PRESHEVES BUJANOVC ,E ULQIN ,QAMERI TI BASHKOHEMI KOSOVES DHE SHQIPERISE. | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: *** PRA URIME 4 VJETORIN E PAVARESISE SE KOSOVES *** | |
| |
|