Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ata me gojat e tyre mundohen ta shuajn dritën e Allahut por,Allahu e përhap dritën e vet edhe pse nuk e duan pabesimtarët.
Të nderuar vizitor dhe anëtarë ju tanimë keni mundësita merni aplikacionin e forumit me emrin islamieshtedrite direkt në linkun më poshtë dhe pasi që ta shkarkoni duhet ta instaloni duke lejuar në telefonin tuaj deri në fund të procedurës dhe pastaj do ta shikoni se ja kavlejt me e marë ngaqë nuk e gjeni një të tillë askund tjetër.
Aplikacioni vlen vetëm për android dhe nuk është për iphone apo ios.
Aplikacionin mund ta gjeni edhe ne playstore ku keto dite eshte postuar per prove shkruani ne plazstore islamieshtedrit dhe do tua nxjer për ta shkarkuar dhe instaluar.
Demonstruesit e hidhëruar vranë 10 okupator, më shumë se 100 marioneta janë vrarë dhe plagosur + video
Autori
Mesazh
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
Titulli: Demonstruesit e hidhëruar vranë 10 okupator, më shumë se 100 marioneta janë vrarë dhe plagosur + video Sat 25 Feb 2012 - 0:32
Nangarhar, 23 shkurt - Afganët e hidhëruar për ditën e tretë radhazi protestojnë në tërë vendin për shkak të djegies së Kuranit në bazën ajrore amerikane Bagram.
Sipas raporteve nga krahina Nangarhar, afganët në qarkun Kogaini në mëngjes kanë kryer protesta të mëdha për shkak të djegies së kopjeve të Kuranit nga ana e terroristëve amerikan në bazën ajrore në Bagram, duke brohoritur parulla anti-amerikane.
Protestuesit e zemëruar hynë në bazën e madhe ushtarake amerikane prej nga forcat e NATO-s dhe marionetat e tyre hapën zjarr mbi demonstruesit, dhe në të njëjtën kohë, një ushtar kundërshtoi të shtije nga forcat e sigurisë dhe okupatorit ndaj demonstruesve.
Ndërkohë, një ushtar marionetë afgan hapi zjarr në terroristët e SHBA-NATO-s, duke vrarë 10 ushtarë dhe duke plagosur shumë prej tyre, megjithatë, një ushtar u qëllua dhe u plagos nga armiku, por arriti ta braktis vendin e ngjarjes dhe për t'iu bashkuar demonstruesve në gjendje kritike.
Dëshmitarët thanë se më shumë se 100 forca të sigurisë afgane janë vrarë dhe plagosur nga ana e trupave okupuese (d.m.th. nga zotërinjtë e tyre), të cilët qëlluan mbi ta në shenjë hakmarrjeje për sulmin e lartpërmendur mbi ta nga ana e ushtarëve afganë. Nuk është përcaktuar saktësisht se sa ushtarë afganë u vranë apo u plagosën nga të shtënat e forcave të SHBA-NATO-s, por një vlerësim i përafërt është se më shumë se 100 trupa marionete afgane u vranë apo u plagosën.
Gjithashtu, mijëra protestues të zemëruar në Majmani, në qytetin kryesor të provincës Farjab, hynë në bazën ushtarake të NATO-s dhe në bazën PRT duke vrarë gjashtë ushtarë dhe duke plagosur disa të tjerë, dhe kanë djegur më shumë se 15 tanke ushtarake, makina dhe kamionë, derisa më shumë se 30 demonstrues u vranë dhe disa u plagosën nga armiku.
Ndaras, raportohet për protesta të dhunshme në provincën e Uruzganit në të cilin qindra demonstrues kanë hyrë në bazën e NATO-s ku u kapën nga forcat afgane të NATO-s. Është raportuar se të paktën 15 demonstrues u plagosën dhe pesë prej tyre u vranë nga të shtënat e okupatorit dhe marionetave të tyre, thuhet në raport.
Gjithashtu, në tri ditët e kaluara ashpër u protestua në provincat: Nangarhar, Kabul, Logar, Lagman dhe krahinat veriore dhe rajone të tilla si krahina e Baghlanit, të Xhuzxhanit, Parvanit, Tahar dhe vende të tjera në të gjithë vendin.
Burimi: Shahamat - faqja zyrtare e Emirateve Islame të Afganistanit (IEA)
www.botaislame.com
Demonstruesit e hidhëruar vranë 10 okupator, më shumë se 100 marioneta janë vrarë dhe plagosur + video