Albana... Antar-aktiv
Numri i postimeve : 167 Data e regjistrimit : 19/02/2012 Mosha : 29 Nacionaliteti-Sheti : Prizren :)
| | Në botën e humbur dhe të paudhëzuar jemi unë dhe ti...(InshAll-llah,do të gjejmë rrugën e shpëtimit,dhe askush të mos vjen pas nesh,në një rrugë pa kthim)!! | |
Ne nje bote te pafundme,te erret,aty ku nuk ka shpetim jemi une dhe ti,dhe shume te tjere do vine pas nesh.Sado qe do te mundohesh te gjesh nje rrugedalje,asgje nuk mund te beje pune,ngase je vetem,nuk ke askend,nuk ke udhezues,nuk ka kush te te ndaloje nga mekatet...Kete e di edhe vete,gjithkush,por mundohen ta mohojne.Kerko shpetim siq po kerkoj edhe une,ngase shume shpejt jemi duke shkuar drejt fundit.Kur te pendohemi atehere ka kaluar koha pendimit,dhe nuk do te kemi as nderhyres e as shpetim.Kush do te na ndihmoje neve(mua dhe ty)?-Askush dhe asgje nuk mund te parandaloje ate qe eshte e shkruar pos All-llahut xh.sh..Prandaj cdo fillim ka dhe nje fund pa marre parasysh fundi do jete i mire apo i keq....Por inshAll-llah gjithcka do te jete miresi,ne te miren e te gjitheve neve... | |
|