Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ata me gojat e tyre mundohen ta shuajn dritën e Allahut por,Allahu e përhap dritën e vet edhe pse nuk e duan pabesimtarët.
Të nderuar vizitor dhe anëtarë ju tanimë keni mundësita merni aplikacionin e forumit me emrin islamieshtedrite direkt në linkun më poshtë dhe pasi që ta shkarkoni duhet ta instaloni duke lejuar në telefonin tuaj deri në fund të procedurës dhe pastaj do ta shikoni se ja kavlejt me e marë ngaqë nuk e gjeni një të tillë askund tjetër.
Aplikacioni vlen vetëm për android dhe nuk është për iphone apo ios.
Aplikacionin mund ta gjeni edhe ne playstore ku keto dite eshte postuar per prove shkruani ne plazstore islamieshtedrit dhe do tua nxjer për ta shkarkuar dhe instaluar.
Numri i postimeve : 492 Data e regjistrimit : 13/04/2010 Mosha : 49 Nacionaliteti-Sheti : Suisse - Kosova
Titulli: “Kupa Botërore” e Gazës Tue 4 May 2010 - 18:14
NBA: James, basketbollisti më i mirë Bajern siguron titullin e kampionit Totti përgëzon Interin Tipik shqiptar EL: Eliminohet Liverpooli Mourinho sulmohet, futbollistët nuk lejohen të bëj... Barça-Inter, gjithçka gatiBayerni- finalisti i parëRrëshqet Roma, Interi një hap më afër ScudettosBarcelona kërkon talentin kosovarSunderland në Top 10Edhe një humbje e Milanit dhe fitore e Interit Lojtarët që do të rrisin vlerën falë "Botërorit 2010"Liga e Europës, Atletiko mund LiverpoolinBarcelona humb ndeshjen, por jo vetëbesiminLyoni u mposht nga BayerniMajlinda në EvropianInteri bën një hap të madh drejt finalesPremier League, Liverpool shkatërron West HamI gatshëm për KosovënRoma rimerr kreun e tabelësSport
“Kupa Botërore” e Gazës Banorët e Gazës kanë nisur “Kupën Botërore” të futbollit me qëllim tërheqjen e vëmendjes së botës në lidhje me bllokadën Izraelite ndaj këtij vendi.
E marte 4 Maj 2010 9:12
Flamujt e Holandës, SHBA-ve, Italisë dhe Francës valëzonin në stadiumin e qytetit të Gazës në ditën e diele, gjatë lojës së parë të Kupës Botërore të Gazës, ku ekipet e lojtarëve palestinezë dhe ndërkombëtarë shumica prej tyre punëtore humanitarë përfaqësonin shtetet e tyre.
Rreth 5000 spektatorë të të gjitha moshave shijuan lojën e parë në mes Palestinës dhe Italisë.
Turneu simbolik dy javor po organizohet për të tërhequr vëmendjen në botë në lidhje me bllokadën e Rripit të Gazës nga ana Izraelite.
Italia fitoi lojën e parë pas një goli nga penaltia, raporton BBC-ja.
16 ekipe po marrin pjesë e ndër to janë: Palestina., Anglia, Turqia, Italia, Rusia, Afrika e Jugut, Algjeria, Spanja, Serbia, Gjermania, Holanda, Franca dhe Jordani.
Banorët e Gazës vazhdojnë të jetojnë nën shtetrrethimin e rëndë Izraelit për kohë të gjatë tani duke lënë kështu banorët e Gazës nën një jetesë të rëndë.
“Dëshirojmë tu tregojmë botës se edhe ne shijojmë jetën si çdo njeri tjetër,” citohet Tamir Qamoud nga Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara, për BBC-në, organizatë kjo që ka organizuar ngjarjen./mesazhi.com/