Albana... Antar-aktiv
Numri i postimeve : 167 Data e regjistrimit : 19/02/2012 Mosha : 29 Nacionaliteti-Sheti : Prizren :)
| | Përveq meje ke robër plotë...Unë përveq teje nuk kam tjetër Zot...! | |
Ti ke deshiron ia hap zemren drejt rruges se drejte,ndersa ke jo...atehere ai person eshte i humbur pergjithmone.Une nuk kam Zot tjeter pos teje O All-llah,nuk njoh askend me te fuqishem dhe meshirues si Ti.Ti(All-llah)me dhurove gjithcka qe deshiron nje njeri,me udhezove ne rrugen e drejt,veten e gjeta ne mesin e muslimaneve te devotshem,dhe asnjehere nuk me ktheve pas lutjen time.O Meshirues ke rober plote,por une?-Une nuk kam tjeter Zot.TeK Ty po e gjej qetesin,tek Ty po e gjej ndihmen dhe shpresen per te vazhduar jeten perpara.O All-llah ai qe kerkon ndihme prej dikujt tjeter dhe jo prej Teje ai eshte i humbur ne kete bote dhe ne boten tjeter.O All-llah mos me bej nje nga te humburat,dhe gjithmone zemres sime dhuroi driten e miresis,paqes dhe dashuris.(Amin) Mos u beni nje nga te humburit duke kerkuar ndihme nga dikush tjeter dhe jo nga All-llahu,sepse atehere vertete keni humbur veten dhe ia dhuruat shpirtin Xhehenemit i cili kurre nuk ngopet,por veq kerkon nga All-llahu xh.sh.duke i thene A ka më?....Mendoni O njerez sepse All-llahu nuk ka nevoje per ne,por ne kemi nevoje per te...aq sa nuk mund te imagjinoni.! | |
|
Mon 30 Jul 2012 - 23:54 nga Zudi Fejzuli