Leter Muhammed Mursit nga nje egjiptas !!
I dashuri vella , Doktor Muhamed Mursi
Do te doja te di cka eshte ajo ne mes teje dhe Zotit tend qe te c'liroi nga pesha e pushtetit dhe beri qe te gjithe muajin e ramazanit ta kalosh ne vetmi ne adhurim me Te, e neve na preokupoi me ty ?
Cka eshte ajo ne mes teje dhe Zotit tend , qe i shtyri te gjithe muslimanet e botes te bejne lutje per ty ?
Cka eshte ajo ne mes teje dhe Zotit tend, qe per te shtypurit ne Palestine e Siri u bere shprese per nje jete me te mire ?
C'eshte ajo ne mes teje dhe Zotit tend , qe te gjitha hordhite zullumqare u versulen qe te te largojne nga pushteti i Egjiptit?
C'eshte ajo ne mes teje dhe Zotit tend , qe ne keto vite moshe te sprovon ne rrugen e Tij , qe ne kete bote te ta pergatit perendimin e ne ahiret shperblimin ?
C'eshte ajo ne mes teje dhe Zotit tend , qe nga nje profesor i rendomte ne univesitetin Zakezik , u bere simbol i lirise ne gjithe boten ?
O Zoti im , ti e din qe robi yt Muhammed Mursi pushtetin dhe fuqine qe ia dhe nuk e perdori t'i beje padrejtesi apo te demtoje ndonje nga krijesat e Tua!
O Zoti im ,askujt mos i jep pushtet ndaj tij dhe mos e le ne duar te tjera. O Zoti im behu mbrojtes dhe kujdestar i tij , Kudo qe ndodhet, jepi te mira atij dhe neve . O Zoti im te lus te jesh i kenaqur me te! ............. leter Muhammed Mursit nga nje egjiptas.