Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ata me gojat e tyre mundohen ta shuajn dritën e Allahut por,Allahu e përhap dritën e vet edhe pse nuk e duan pabesimtarët.
Të nderuar vizitor dhe anëtarë ju tanimë keni mundësita merni aplikacionin e forumit me emrin islamieshtedrite direkt në linkun më poshtë dhe pasi që ta shkarkoni duhet ta instaloni duke lejuar në telefonin tuaj deri në fund të procedurës dhe pastaj do ta shikoni se ja kavlejt me e marë ngaqë nuk e gjeni një të tillë askund tjetër.
Aplikacioni vlen vetëm për android dhe nuk është për iphone apo ios.
Aplikacionin mund ta gjeni edhe ne playstore ku keto dite eshte postuar per prove shkruani ne plazstore islamieshtedrit dhe do tua nxjer për ta shkarkuar dhe instaluar.
[Aktuale] Tetovari thërret ezanin gjatë koncertit në kishën katolike të Zvicrës
Autori
Mesazh
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
08052014
[Aktuale] Tetovari thërret ezanin gjatë koncertit në kishën katolike të Zvicrës
Në koncertin meshë “The Armed Man” (Njeriu i Armatosur) e kompozitorit Karl Jenkins që për të tretën herë mbahet në Zvicër përfshihet edhe një muezin, Fadil Asani nga Xhamia shqiptare në Emmenbrücke Luzern.
Fadil Asani është nga fshati Përshefcë dhe gjendet me punë të përkohshme në Obwalden – Zvicër. Kjo vepër që ngërthen në vete elementet e meshës së krishterë me elemente të muzikës bashkëkohore promovon tolerancën dhe respektin e ndërsjellë, bashkëjetesën ndërfetare. Në vitin 1999 deri sa z. Jenkins ishte duke punuar në kompozimin e veprës „Njeriu i Armatosur” shpërtheu konflikti në Kosovë ku shqiptarët, me shumicë myslimane dhe ortodoksët serbë luftuan kundër njëri-tjetrit. Vepra e tij artistike për Jenkins ishte një mundësi për të adresuar këtë konflikt. Nga viti 2000 e deri më sot mesha e paqes ka njohur një numër të madh inskenimesh dhe është bërë sinonim i bashkimit në lutjet për paqe dhe kundër dhunës. Në këtë meshë marrin pjesë: Kori i Universitetit të Lucernit, Kori i PHZ Luzern Orkestra “Santa Maria”, Pirmin Lang, Rainer Held, Brigitte Kuster. Në rolin e myezinit paraqitet Fadil Asani nga Xhamia Shqiptare në Emmenbrücke Luzern. Orgët: Dorothé Lustenberger, ndërsa drejtimi i përgjithshëm dhe dirigjimi bëhet nga Rolf Stucki-Sabeti. Koncerti- meshë jepet më 26 dhe 27 maj në Lukaskirche të Lucernit, me fillim në orën 20.00.