Albi-ibro Antarë-Fillestar
Numri i postimeve : 1471 Data e regjistrimit : 06/05/2010 Mosha : 50 Nacionaliteti-Sheti : Hamburg-Germany
| Titulli: Janë pak ditë këto Wed 2 Jun 2010 - 17:29 | |
| Janë pak ditë këto tërësi ditësh ku po kalojmë; por ajo, pra e përtejmja, ska të sosur! Fitimi i kënaqësisë së Allahut, për ne m'u ajo është fitorja e vërtetë. Për të arritur aty ku ti je i padijshëm për të, unë po them: "Namazi im, sakrifica ime, jeta dhe vdekja ime, janë për Allahun." Pse çuditësh për bindjen e atij, zemra e të cili...t është e lidhur me Madhështorin, i Cili s'i le robërit e Tij të humbasin?! Trazoje mendjen, o ti që je trazuar prej prekjes së shejtanit!; i humbur je, përkundër vetëbesimit plot mashtrim që ke! Mos e prek atë, zemra e të cilit është e mbushur me fjalën e Allahut, se i Madhi i ka dhënë atij madhështi në fjalë, guxim në zemër, mendjeprehtësi në mendje dhe zemrat e armiqve të tij i ka mbushur plot frikë dhe tmerr. Kodrat nuk thërrmijësohen duke i gjuajtur me thërrmija, o thërrmijëz! Ty po ta ilustroj, nëse je prej atyre që kupton, shikoje pra fëmija se çfarë dukje burrërore prej krenari ka kur ai fjalën e Allahut mëson? | |
|