Oj Motra ime e Dashur në Islam do t’i them disa Fjalë nga Zemra ime per ty se Ti vlen
Motra ime e dashur në Islam, Es-selamun Alejkum we Rahmetullahu we Berekatuhu!
Ju lutem ndiqi këto këshilla më poshtë, kështu që të qëndrosh atraktive dhe e bukur përgjatë tërë jetës suaj dhe te Krenoheni dhe te ndjeni Dashuri nga Thellsia e Shpirtit PSE JENI MUSLIMANE.
1- Moter e Dashur te Lus nga Ti zbukuroni sytë tuaj. Duke e ulur shikimin tuaj ndaj meshkujve tjere Ta shikoni vetem Burrin tuaj, kjo do t'i bëjë sytë tuaj të pastër dhe të shendritshëm do ta shtoi te pamurit Hallall dhe do ta ndaloi te pamurit Haram.Do ta Shtoi dashurin ne Burr femij dhe familje...
2-Oj Motra ime e Ndershme zbukuroje fytyren tende cdo here Se fytyra jote shendrit Duke marr abdes pesë herë në ditë.Pese her ne dit duke la fetyren tende i pastron Gjynahet tua dhe Shendrit si Nur ne faqen e Tokes te Behet fytyra “dritë mbi dritë”prej All-llahut.
3- Oj Moter e respektuar te Lutem shum shum ti besh buzët atraktive dhe te lagura,Ket e Arrin gjithmonë Duke e përmend All-llahun ne vetmi me dhiker. Muhamedi s.a.v.s ka thene:“Kushdo që dëshiron të banojë në Kopshtin e Xhennetit duhet ta lusë shumë Allahun” dhe e fshehta e fjalëve të tij “dhikri i fshehtë është shatëdhjetë herë më i pëlqyeshëm ndaj dhikrit që dëgjohet prej dëgjuesve.
4- Oj Moter Zbukuroi Faqet me të kuqe, "Modestia"Sinqeriteti Turpi per All-llahun është një nga shenjat më të mira qe te Skuqen faqet dhe mund të gjendet Leht ku do në secilën qendër te Zemres ku ka devotshmeri dhe nenshtrin ndaj Krijuesit. per ket Allahu thotë: E robërit e Zotit janë ata që ecin nëpër tokë të qetë ''Modest''....” (el Furkan, 63.)
5- O Motra ime e Ndershme te lus qe Ti Largosh papastërtitë nga fytyra dhe trupi yt, përdorni Sapunin të quajtur Istigfar. (kërkim i faljes nga All-llahu)Muhamedi s.a.v.s ka kerku Istigfar deri ne 100 her ne dit te All-llahu. ky Sapun do largojë secilën punë të urryer dhe te papaster nga vetja Jote.
6- Motra ime e Dashur nëse ke problem se si ti rregullosh flokët apo si ti ndani ato, Atëherë unë ju preferoj nga Thellesia e besimit tim dhe nga dashuria per All-llahun "hixhabin Islam" qe do të ju mbrojë flokët tuaj nga prishja,Nga ramja Dhe do te bej Krenare ne ket Jet dhe jeten tjeter se Hixhabi eshte Mbulim per ty Moter nga Meshira e All-llahut.
7- Moter e Nderuar deshiron stoli Ari, Argjendi...,At'here zbukuroi Duart tuaja me përulësi dhe lejoji që Duart tuaja të jenë fisnike Gatuaj bereqet kthe Sofer ne Shtepin tende dhe jep lëmoshë për të varfrit se Lemosha Forcon Zemren Buka e Shton bereqetin Sofra mbjell Ngrohtesi ne Ummetin e Muhamedit s.a.v.s.
8- Oj Motra ime e Bemires nese Ke Frik ndaj sëmundjes të zemrës,Te tregoi nje ilaq> fali njerëzit të cilët te lëndojnë ndjenjat e tua Zemren tende.te Perqeshin ty Ti Thuaj: JAM MBESHTETUR NE ALL-LLAHUN EDHE VETEM ATI I PERKULEM DHE I NENSHTROHEM dhe jote nuk do te jet e Infektuar nga asnje Smundje tjeter pos me dashuri ndaj All-llahut.
9-Oj Motra Ime e dashur deshiron Qafore te Shtrejta>? Te tregoi si ta Blesh >?Behuni te Hajrit e ndershme e Devotshme Shtoje dashurin mes Motrave tjera Ftoi Motrat tua Falni Namaz nate dhe Saher qe do te thoni ne Fund te cdo dy rekateve ES SELAMU ALEJKUM UE RAMETULLAH ne te djatht edhe sa her thoni ES SELAMU ALEJKUM UE RAMETULLAHU ne te majt dota ndjesh Qafen tende se po te behet e shtrejt po Mbushet me lula te Xhennetit...
Moter e Dashur nese i ndjek keto keshilla të cilat të jepen nga Un qe ikam mesuar nga Krijuesi Jon, Ti do te kesh nje Brendësi, Zemer,Shpirt, dhe nje Pamje shumë të bukur:
1-Sy te bukur 2-Fytyr te Shendritshme 3-Buz Atraktive 4-Faqe te Skuqura 5- Do te jesh e Paster 6 -Flok te Mbuluara me Meshir All-llahu 7- Duar te Zbukuruara 8-Zemer te Shendosh dhe 9 -Qaforen me te Shtrejt ne te dy Boterat....