O Motra ime Muslimane
Moter Muslimane Veshtire e kemi te kuptohemi une dhe ti ,nuk po mundem te qendroj e qet pa ti thone keto fjale sepse zemra pom me plas
O Motra ime Muslimane E din pse??
Sepse ti ke marre rrugen e cila te qone drejte harreses se Zotit dhe mahimit te jetes per tej Varrit,
Apo pergjegjesis per vepra,
Apo nga deshira jote e marre,
Apo mund te quhet lirisht iluzione te tua per qlirimin total tendin.
Moter e dashur s'te vjen turp te kaloshe jeten me Ujerat Vershues te imoralitetit kalon or te tera para televizionit duke shikuar lakuriqesi.
Moter je large nga Morali Fetar
Apo nuk je e vetedijshme per pasojat dhe je ne udhekryq
Apo te pelqene te argetoheshe neper diskoteka te pishe, Alkoole ,drog cigare dhe t'vallzoshe me muzik, Keto jane pikniqet shetitjete e lira per ty e kalon natene neper lokale ,plazhe hotele e kafene ...
A ka vend qe nuk e ka perfshire kjo oferte trupine tende ne imoralitete.
Ku po shkone Moter Rrugen ne t'cilene je nisur eshte shuume e keqe dhe ti do te beheshe banore e Xhennemit . Ti nuk d'te hishe ne Xhennet as nuk do ta ndiejne aromen e tij.
Moter Muslimane e din qka thote Hazreti Fatimja.?
Thote : Eshte i ndaluare cdo lloj i kurveris. Se pari ai me i vogli ai qe behet me shikime epshore.
Moter Muslimane Mbuloj kraheroret tu me mbulese ule shikimin tende dhe ruaj pjeste e turpshme te trupite tend kjo eshte me e mir per ty .
Prandaje Pendohu para Allahut oj Moter Muslimane sepse Allahu i ofron njeriut shpetim.
'' All-llahu do t'i shpetoj ata te Cilete i kane kryer urdherat e Tij dhe jane larg nga ndalesa e Tij dhe ata do te arrijn ate c'deshiruan :nuk do t'i prek e keqja as nuk do te Pikllohen (39:61)
Ja ashtu eshte detyra jone t'i shpetojm besimtarit (10:103).
Allahu e edhezofte njeriun ne miq te cilet nuk do te jene shok te rrejshem :
''Kurse Besimtaret dhe Besimtaret jane miq te njeri-tjetrite :Kerkojne te behen vepra te mira dhe pengojne nga veprat e keqija edhe ,kryejne Namazine dhe jepine zeqatin dhe i nenshtrohene All-llahute dhe Pejgamberite te Tij .Ata jane te cilet Allahu me siguri do t'i meshiroj (9:71).
Shkruar nga Bina