Albana... Antar-aktiv
Numri i postimeve : 167 Data e regjistrimit : 19/02/2012 Mosha : 29 Nacionaliteti-Sheti : Prizren :)
| | Në botën time hyri frymë e re(e lehtë),pa e ditur kush e ngjalli këtë lumturi...!! | |
Bota ime i takonte nje bote tjeter,nje bote te mbushure me trishtim.Deri dje nuk e dija kush isha une,pse vuaja aq shume,pse zemra nuk ndalej se qari,me lotet me prekes:lotet e gjakosur qe rrjedhnin neper trup.Befas nje dite me kaploi shpirtin nje fryme,nje arome qe nuk e kisha nuhatur kurre me pare.Shikoja veten ne pasqyre :Pse jam aq e lumture?Pse fytyra me buzeqesh aq shume?....Pamje tjeter morra une,nuk veproja si me pare,gjithcka e merrja me lehtesi.Ajo fryme me shpetoi mua nga bota e eger qe isha futur,ajo fryme ishte " Fryma e Islamit,Fryma e Besimit".Pastaj fillova te mesoj per Zotin nje,gjithcka per Islamin.Sot namazi u be bari im sherues....Fillova te agjeroj,qe dikur nuk e dija se cfare vlere kishte ky agjerim...Nuk e di,me vjen turp nga vetja pse nuk i dija keto gjera me heret?-por tani nuk kam frike te dale para All-llahut xh.sh.,ngase gjeta rrugen e shpetimit,rrugen e miresis,rrugen e sinqeritetit,rrugen per te arritur kenaqesin dhe dashurine e te Madhit Zot (All-llahut xh.sh.)....Tani po mund te marre fryme shume lire,lehtesisht shpetova nga ky mallkim qe kishte kapluar trupin tim.....InshAll-llah te gjithe do e gjejne rrugen qe e gjeta une,per te shpetuar veten...(Amin) | |
|
Fri 23 Mar 2012 - 18:18 nga Jasemina