Albana... Antar-aktiv
Numri i postimeve : 167 Data e regjistrimit : 19/02/2012 Mosha : 29 Nacionaliteti-Sheti : Prizren :)
| | Shiu më shëroi plagët e zhgënjmit,ngase gjeti besimin e duhur...!! | |
Cdo gje mbjell nje miresi,nje ligesi,gjithcka qe bota mban brenda saj.Fruti merre formen e plote ne shiu lage ate.....Kur njeriu qan clirohet,dhe e ndien veten shume me lehte,por plaget e pabesis jane te renda nese nuk kemi kush te na ndihmoje......Shiu po bie pa ndalur,e une jam strukur ne nje skej te dhomes duke u frikesuar nga vetetima...Ka kush te me ndihmoje?-Jo,nuk qe askush,ngase une isha fare vetem,dhe duke mbajtu syte te mbyllure mendoja se do te shpetoja nga ky shi qe dheun e shkaperderdhte neper toke.....Dhoma tashme morrri pamje tjeter,nje pamje te erret,sa frike,vertete frike kam,po c`te bej?nga kush te kerkoj ndihme?.....Ja shtu po qendroja gjithe kohen....derisa erdhi nje drite e bardhe qe me ndriqoi dhomen,u frikesova ngase kurre me pare nuk me kishte ndodhure,por u shua ajo drite,e mua me hapi driten e zemres....Rashe ne dhe kerkova ndihme e mbeshtetje nga All-llahu xh.sh.... | |
|
Sun 25 Mar 2012 - 15:44 nga Jasemina