Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Es-selamu alejkum i/e nderuar antarë/e ju informojm se egziston aplikacioni i forumit për android në të njejtën kohë më i miri aplikacion për islam shkarkojeni në ballin me ikonën e forumit pastaj instalojeni dhe do të bindeni.
islami është dritë
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ata me gojat e tyre mundohen ta shuajn dritën e Allahut por,Allahu e përhap dritën e vet edhe pse nuk e duan pabesimtarët.
Të nderuar vizitor dhe anëtarë ju tanimë keni mundësita merni aplikacionin e forumit me emrin islamieshtedrite direkt në linkun më poshtë dhe pasi që ta shkarkoni duhet ta instaloni duke lejuar në telefonin tuaj deri në fund të procedurës dhe pastaj do ta shikoni se ja kavlejt me e marë ngaqë nuk e gjeni një të tillë askund tjetër.
Aplikacioni vlen vetëm për android dhe nuk është për iphone apo ios.
Aplikacionin mund ta gjeni edhe ne playstore ku keto dite eshte postuar per prove shkruani ne plazstore islamieshtedrit dhe do tua nxjer për ta shkarkuar dhe instaluar.
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
01072012
Muhamed Mursi bën betimin si president i Egjiptit
Dr. Mursi bëhet presidenti i parë i dalë nga zgjedhjet e lira në vend, duke pasuar regjimin e disa dekadave të ish presidentit Husni Mubarak.
Muhamed Mursi ka bërë betimin para gjykatës se lartë të Egjiptit, duke pasuar kështu ish presidentin Mubarak pushteti i të cilit u përmbys 16 muaj më parë nga populli.
Dr. Mursi u bë kreu i pestë i shtetit Egjiptian që nga përmbysja e monarkisë rreth 60 vite më parë.
Ai bëri betimin sot para Gjykatës së Lartë Kushtetuese në ndërtesën që gjendet në breg të lumit Nil, gjykatë kjo që përngjan me tempujt e lashtë egjiptian.
Ai premtoi se do të respektoj kushtetutën dhe ligjin, dhe të mbroj popullin e Egjiptit. Pritet që Mohamed Morsi të flas në Universitetin e Kajros dhe më pas të vizitoj një bazë ushtarake në mënyrë që t’i jepet pushteti nga ushtria.
Dr. Mursi kishte kërkuar që ceremonia e betimit të bëhej para parlamentit, në përputhje me kushtetutën e përkohshme të vendit, por ushtria nuk lejoi këtë pasi kishte shpërbërë parlamentin një ditë para përfundimit të zgjedhjeve, pas një urdhri të gjykatës.
Gjithashtu është e paqartë se sa pushtet do të ketë presidenti i ri, pas disa dekadash dhunë e terrori nga ushtria që qeveriste me vendin ndaj Vëllazërisë Muslimane parti të cilës i përkiste Dr. Mursi para zgjedhjes së tij president./mesazhi/