Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
| | Haxhia më i ri i BiH, haxhin e ka kryer në karrigen invalidore | |
Haxhia më i ri i Bosnjës dhe Hercegovinës, është tetë vjeqari Amin Hodoviç nga Lukavci. Amini i vogël, ka deklaruar për agjensionin Anadoll, se është shumë i lumtur që ka arritur ta përmbush dëshiren e tij të madhe, shkuarjen në Haxh. Ky djalosh trim, haxhin e ka kryer në karrigen invalidore. "kam shkuar ku të gjithë të tjerët kanë shkuar, dhe jam falur shumë. Kam shkuar në Arafat, kam shkuar dhe kam bërë tavafin. E kam gjuajtur shejtanin me shtatë gurë", tregon me krenari Amini. Babai i tij Esad Hodoviçi, tregon se dëshira e madhe e Aminit, gjithë neve na ka detyruar të shkojm në , dhe të ia plotësojmë dëshiren. "Ka qenë, shumë i disponuar dhe i lumtur me të gjitha ritet që i kemi bërë në Haxh. Kjo edhe mua më ka bërë shumë të lumtur. E shfrytëzoj këtë rast, ti falënderoj gjithë ata, që ia mundësuan Aminit ta realizoj dëshiren shumë vjeqare, ka treguar Esadi me lot në sy. Gjithashtu, ai shton se shpreson që haxhi, do të i ndihmoj Aminit dhe atij si fizikisht edhe psiqikisht. /mesazhi/Sh.hulaj | |
|