| NEW -Filmi Islam ***Nga Erresira ne Drite*** | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
Shemsi S.Moderator
Numri i postimeve : 1500 Data e regjistrimit : 26/11/2009 Nacionaliteti-Sheti : Köln-Deutschland
| Titulli: NEW -Filmi Islam ***Nga Erresira ne Drite*** Sat 11 Feb 2012 - 17:49 | |
| Filmi: ,, Nga errësira në dritë '' është një filmi mbi historinë e një djaloshi të ri, i cili bënë shumë gjynahe të panumërta, por me dëshirën e Allahut xh.sh. udhëzohet dhe e gjen rrugën e lumturisë - Islamin Part 1 VTS_01_1 von Part 2
VTS-2 von Part 3
VTS_01_3 von Part 4
VTS_01_4 von | |
|
| |
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
| Titulli: Re: NEW -Filmi Islam ***Nga Erresira ne Drite*** Sat 11 Feb 2012 - 19:08 | |
| Mashallah Allahu të shpërbelft për mundin që ke dhënë gjatë upladimit si dhe vendosjen efilmit Allahu ta kompenzoft me xhenentul firdeus. | |
|
| |
Shemsi S.Moderator
Numri i postimeve : 1500 Data e regjistrimit : 26/11/2009 Nacionaliteti-Sheti : Köln-Deutschland
| Titulli: Re: NEW -Filmi Islam ***Nga Erresira ne Drite*** Sat 11 Feb 2012 - 19:22 | |
| Amin vella Amin -Edhe per ndihmen tende qe me ke ofruar -All-llahu te ndihmofte ashtu sikur ti vella i cili ndihmon ne qdo aspekt qdo vellezer dhe motra muslimane ,Pra ju deshiroj shekim te kendshem ,Dhe All-llahu i udhezofte ata te cilet ende nuk jan te udhezuar.. | |
|
| |
Zudi Fejzuli Administrator
Numri i postimeve : 633 Data e regjistrimit : 17/05/2010 Nacionaliteti-Sheti : Bologna.Italy
| Titulli: Re: NEW -Filmi Islam ***Nga Erresira ne Drite*** Sat 11 Feb 2012 - 20:33 | |
| Allahu te meshirofte vella shemsi per filmin e mundesur forumit. Allahu ta pagufte me te mirate dynjas dhe ahiretit. | |
|
| |
Shemsi S.Moderator
| Titulli: Re: NEW -Filmi Islam ***Nga Erresira ne Drite*** Sat 11 Feb 2012 - 21:24 | |
| Amin vella zuid Amin -All-llahu kofte me ty pergjithmone. | |
|
| |
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
| Titulli: Re: NEW -Filmi Islam ***Nga Erresira ne Drite*** Sat 11 Feb 2012 - 21:25 | |
| Filmi më ka lënë pa koment vlla e kam shikuar familjarisht shumë shumë më ka pëlqyer.Allahu të shpërbleft vlla e shumë më ka emocionuar bilem dhe lotët më kanë rrjedh. | |
|
| |
Shemsi S.Moderator
| Titulli: Re: NEW -Filmi Islam ***Nga Erresira ne Drite*** Sat 11 Feb 2012 - 21:50 | |
| Amin vella amin ,me vjen mire vella qe te paska pelqyer --por une ende nuk e kam shikuar-por si te bien femit me fjetur do ta shikoj ne qetesi ... | |
|
| |
selami Mysafirët e rregullt
Numri i postimeve : 109 Data e regjistrimit : 19/08/2010 Nacionaliteti-Sheti : lyon franc
| Titulli: Re: NEW -Filmi Islam ***Nga Erresira ne Drite*** Fri 2 Mar 2012 - 1:11 | |
| ksaj i thuhet fillim i mir per rinin ton, qe vertet ka qen ne errsir te thell, dasht Allahu qe gjith brezat e ri te jen me te devotshum e me te fort ne lidhjen ne rrugen e Allahut deri ne diten e gjykimit, Inshallah, Allahu i shperbleft per filmin, edhe juve per postimin | |
|
| |
Shemsi S.Moderator
| Titulli: Re: NEW -Filmi Islam ***Nga Erresira ne Drite*** Fri 2 Mar 2012 - 20:12 | |
| Amin vella Selami me vjen mire qe te ka pelqyer-All-llahu kofte i kenaqur me ty vella per falemderim... | |
|
| |
eoudrierclau Antarë-Fillestar
Numri i postimeve : 1 Data e regjistrimit : 29/08/2012
| Titulli: Re: NEW -Filmi Islam ***Nga Erresira ne Drite*** Mon 4 Mar 2013 - 8:11 | |
| tiffany ringstiffany silverreplica tiffanytiffany jewelry[b] tiffany & co | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: NEW -Filmi Islam ***Nga Erresira ne Drite*** | |
| |
|
| |
| NEW -Filmi Islam ***Nga Erresira ne Drite*** | |
|