Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
| | Një djal i vogël pyet Plakun:Cila është gjëja më e fortë në botë? | |
Djali:Cila është gjëja më e fortë në botë?
Plaku:Gjëja më e fortë në Botë është hekuri, por atë e shkrin zjarri! Djali:Atëherë gjëja më e fortë në botë qenka zjarri! Plaku:Jo, thotë Plaku,sepse zjarrin e shuan Uju (apo shiu)) Djali:Atëherë uji qenka më i forti pasi që e shukja edhe zjarrin. Plaku:Jo,jo ja pret Plaku....Pasi që Uji nga nxehtësia avullohet dhe bëhet mjegull!!1 Djali:Eh po çka të them!!! Atëherë mos është mjegulla gjëja më e fortë në botë?! Plaku: Jo jo, assesi, sepse edhe mjegullën e shpërndan era?! Djali: E pra, e gjetëm qenka era më e forta në botë prishën dhe then çdo gjë! Plaku:JO thotë Plaku, atë e ndalin malet! Djali:Po mos është mali pra?? Plaku:Jo birë, sepse atë e pret njeriu! Djali:Atëher pra më në fund e gjetëm qenka njeriu gjëja më e fortë në botë sepse përballon çdo gjë dhe prish dhe ndërton çdo gjë me duart e tij!!! Plaku: Jo more birë, nuk është njeriu sepse atë e ndalën VDEKJA!!! Djali:Qenka Vdekja pra?! Plaku: I be shpatullave djalit duke i thënë mirupafshim në ahiret birë ja qëllove tash!!
Shkrujti për Forumin Islamieshtedrit:Ilaz Salihi Mars 2012
| |
|
Sun 4 Mar 2012 - 23:04 nga Shemsi