| Shtëpia ku lindi Pejgamberi Muhammed a.s. në Mekë, e cila ndodhet në afërsi të shtëpisë së shenjtë, Qabesë, e që aktualisht shfrytëzohet si bibliotekë, tërheq vëmendjen e turistëve nga e gjithë bota Në shtëpinë dykatëshe, njëqind metra larg Qabesë, ku | |
|
Admin Administrator
Numri i postimeve : 8520 Data e regjistrimit : 02/07/2009 Mosha : 42 Nacionaliteti-Sheti : Tetovë-Maqedoni
| | Shtëpia ku lindi Pejgamberi Muhammed a.s. në Mekë, e cila ndodhet në afërsi të shtëpisë së shenjtë, Qabesë, e që aktualisht shfrytëzohet si bibliotekë, tërheq vëmendjen e turistëve nga e gjithë bota Në shtëpinë dykatëshe, njëqind metra larg Qabesë, ku | |
Punonjëset muslimanë në Spitalin Universitar në Oslo (Oslo Universitetssykehus) ka kohë që praktikojnë lirshëm obligimin e tyre Islam, mbulesën Deri sot, shamitë i janë përshtatur uniformës së spitalit, por këto ditë autoritetet spitalore kanë realizuar një projekt për përmirësimin e shamisë. Sot shamitë punohen nga një material më i butë, dhe janë shumë më të përshtatshme më uniformën. Ekzistojnë dy modele, "shall-model", ose më mirë të themi shami klasike, dhe modeli i cili pjesërisht tejkalon ballin (si në foto). | |
|